Afgelopen week… #165

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere spaghetti, bloemkool, pannenkoeken en spinazie. Eigenlijk niet veel bijzonders, maar hartstikke lekker hoor.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik heb de hele week gewerkt. En in de avond heb ik veel tijd genomen om te lezen of netflix te kijken. En ik ving eindelijk mijn eerste Pikachu.
Donderdagavond besloten we spontaan om een avondje naar de sauna te gaan. Buiten was het koud, maar binnen was het weer heerlijk.
Vrijdagavond ben ik voor het eerst in jaren weer eens een sportschool binnengewandeld. Erg leuk, en ik heb een verhelderende meting van mijn lichaam gehad.
Zaterdag hadden we sneeuw, en ik ben heel erg toe aan de lente, van mij mag het wegblijven, maar het levert wel leuke plaatjes op. En zelfs onze twee koukleumen vonden het interessant. Bij de heftige vorst krijg ik ze niet verder mee dan de hoek van de straat voor een snel plasje, maar van de sneeuw kregen ze geen genoeg. img_0832

♥ Afgelopen week in stappen
53.258

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Helemaal het einde’ uit, en de biografie over Gordon, en ik begon in ‘Oorsprong’ van Dan Brown.

♥ Afgelopen week in sport
Fitness bij Curves, een lekkere wandeling en mijn eigen oefeningen.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn home wishlist, schreef een recensie over de Alchemisten Trilogie, vulde de Sunshine Blogger Award in, maakte mijn mini-bucketlist, schreef een afval-update en deelde wat blogs in Sharing Saturday.

Hoe was jouw week?

 

4 gedachtes over “Afgelopen week… #165

  1. Het was raar! Hier was helemaal geen sneeuw. Ja, een vlokje dat bleef liggen. Echt: een vlokje! Ik liep er vier keer langs met de hond en het smolt niet. Toch vroor het hard genoeg dat er geschaatst kon worden. Niet door mij. Ik hou niet van schaatsen. Wel om naar te kijken. Anyway. Mijn week was ook weer voorbij voor ik er erg in had. Hoogtepunt was dat ik toch officieel begonnen ben met een cursus om meer met web development te gaan doen. En dat is leuk.

    Like

  2. Leuke week heb je gehad. En je hebt een vrouwtjes Pika gevangen, tof! Mijn week bestond voornamelijk uit griep. Eerst bij mijn kind, nu bij mij 🙄

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.