De Sunshine Blogger Award

sunshine-bloggerDoor Tamara werd ik genomineerd voor de Sunshine Blogger Award, een award ‘van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de wereld van het bloggen’. Erg leuk, bedankt voor deze tag. Tamara bedacht elf vragen, die ik natuurlijk graag beantwoord.

Hoe zou je zelf je blog omschrijven?
Een persoonlijke lifestyle blog, mijn stukje internet waar ik alles kwijt kan wat mij bezighoudt.

Als je een dagje uit gaat, waar ga je dan het liefst naar toe?
De sauna of het strand. Dat vind ik allebei heerlijk en ik kan me op beide plaatsen met gemak een dag vermaken. En na een dag sauna of strand ben ik weer helemaal opgeladen en ontspannen.

Weet je omgeving dat je blogt en volgen ze je ook?
Het is geen geheim, maar ik promoot het ook niet actief in mijn omgeving. Ik denk niet dat mensen uit mijn directe omgeving mij actief volgen, volgens mij zijn de meesten niet echt bloglezers. Maar mocht ik het mis hebben en je kent me persoonlijk? Laat gerust weten dat je meeleest, gezellig! Dat geldt trouwens ook voor iedereen die ik niet persoonlijk ken, stel je gerust even voor, vind ik leuk.

Welk nummer luister je het liefst en waarom?
Dat wisselt nogal eens. De laatste tijd luister ik graag naar Ed Sheeran, en What about us van P!nk vind ik ook nog steeds een erg lekker nummer.

Aan welk tv-programma zou je graag een keer meedoen?
Daar schreef ik eerder een blogpost over, en die is eigenlijk nog steeds wel hetzelfde.

Welk product moeten we volgens jou echt gaan proberen?
De producten van Vivera en De Vegetarische Slager!

Over welke onderwerpen schrijf je bewust niet?
Ik heb een persoonlijke blog, maar er zijn zeker onderwerpen waar ik bewust niet over schrijf. Zo zal ik niet schrijven over dingen die me niet interesseren, ook niet als ik er geld voor zou krijgen, en er zijn ook dingen die ik gewoon voor mezelf houd. Ik ben me er van bewust dat mijn blog voor iedereen zichtbaar is, en dingen waarvan ik niet wil dat bijvoorbeeld mijn buren of collega’s het weten zet ik niet online.

Wat eet je het liefst als je voor de tv zit?
Ik ben gek op hartige snacks. Chips dus, of popcorn. Het liefst zelfgemaakte.

Van welk idool hing er vroeger een poster in je kamer?
De Backstreet Boys en de Spice Girls. Toen ik wat ouder werd en dit een beetje ontgroeide werden ze ingeruild voor wisselende filmposters.

Als je een reisblogger zou zijn, over welke bestemming zou je dan het liefst willen schrijven?
Ik zou al best lang graag eens naar Bali willen. Volgens mij is dat tegenwoordig best een populaire bestemming onder bloggers, dat is dan wel weer jammer, maar toen ik voor het eerst bedacht dat ik er graag naar toe zou willen was ik volgens mij zelf nog niet eens blogger. Ook China lijkt me erg mooi om te bezoeken, en natuurlijk Amerika. En iets haalbaarder, Rome staat ook nog steeds heel hoog op mijn lijstje.

Heb je andere bloggers die je graag volgt, en wie zijn dat dan?
Dat zijn er nogal wat. Ik volg enkele  nicheblogs over onderwerpen die me interesseren, maar het liefst lees ik persoonlijke blogs. Een aantal in willekeurige volgorde: Saskia | Sabine | Claire | Nesrin | Deborah | Emily | Anouk | Sytse | Margo | Josine | Linda | Iris | Tamara | Marion | Inge | Morgaine | Els | Ricardo | Saskia | Sammie | Romy | Claudia | Marielle

Ik ga geen elf mensen taggen, dat doe ik bij andere tags ook nooit, maar voel je vrij om de vragenlijst over te nemen!

Hoe zou jij je eigen blog omschrijven?

5 gedachtes over “De Sunshine Blogger Award

  1. Raar eigenlijk dat je je blog moet omschrijven. Voor mij is een blog per definitie persoonlijk. Anders is het geen blog. Eigenlijk vind ik ook niet echt dat ik een blog heb. Ik heb verschillende websites. Waar ik toevallig ook dingen neerzet die soms persoonlijk zijn.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.