Maart mini-bucketlist

Ben ik de enige die heel erg toe is aan de lente, en dan vooral de bijbehorende temperatuur? Het is al weer maart, ik ben er wel aan toe. We hebben al lenteweer gehad, en dan hoeft die vorst van mij niet meer zo nodig. Jammer dat ik dat niet als doel kan stellen, maar aan de andere kant, misschien maar goed ook.

Voor februari had ik als doel om minimaal twee boeken te lezen, ik had nog een aantal recensieboeken liggen waar ik nog mee aan de slag moest. Dat is helemaal gelukt, ik las inderdaad twee van de recensieboeken, plus nog twee andere boeken. Mooi aantal, drie boeken in een maand.
Daarnaast wilde ik iets aanpakken in onze slaapkamer. Ik wist nog niet wat het ging worden, maar we dat er iets moest gebeuren. Het werd een beetje opruimen en nieuw beddengoed. Ook geslaagd dus.
Als laatste doel had ik om weer twee minuten te kunnen planken. Eh, dat is er een beetje bij in geschoten.
Voor maart heb ik natuurlijk nieuwe doelen.

♥ Minimaal drie keer per week naar Curves. Op de gezondheidsbeurs kreeg ik een kaart waarmee ik een maand gratis mag sporten. Eigenlijk wil ik gewoon iedere openingsdag gaan, maar laten we realistisch blijven. Drie keer per week een half uurtje is hartstikke haalbaar.

♥ De tuin opruimen. Alle onkruid dat de winter heeft overleefd eruit, bloemen erin, laat de lente maar komen.

♥ Op de fiets naar het werk. Dagen worden langer, en als de kou niet meer zo snijdend is dan is er geen excuus meer.

Heb jij doelen voor komende maand?

6 gedachtes over “Maart mini-bucketlist

  1. Het weer is gewoon raar. Want als het zonnetje hier in huis staat, dan is het zonder moeite 20 graden in huis. Kom je buiten, sta je ineens in Siberië te bibberen. Kat is ook van slag, want zon is warm weer, denkt ze. Als ze dan 5 seconden buiten is geweest, komt ze klagen binnen, dat dit niet klopt! Ah, het wordt snel genoeg weer echt lenteweer. En het is wel mooi schaatsweer. Jammer dat ik niet van schaatsen houd 🙂
    Deze maand is het plan om flink te studeren. Mijn portfolio opbouwen met leuke projecten. En wild te solliciteren op leuke banen.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.