Wandelen-tag

CIMG0760Vera heeft deze tag over wandelen bedacht, en via Twitter daagde ze mij uit om de vragen ook in te vullen. Hier komen de vragen en mijn antwoorden.

Waarom wandel je?
Ik vond het als kind al leuk om te wandelen, ik ga graag de natuur in, iedere keer zie je wel weer iets nieuws. Ik maak ook graag foto’s onderweg. Ik vind het ook fijn om lekker mijn hoofd leeg te maken. Even nergens aan denken en opgaan in mijn omgeving.

Wanneer wandel je?
Ik maak graag een lunchwandeling, al is dat natuurlijk geen grote afstand. Ook in de avond ga ik graag even lopen. Grotere afstanden of georganiseerde tochten doe ik juist het liefst in de ochtend, dan vertrek ik ook zo vroeg mogelijk.

Waar wandel je het liefst?
In de natuur dus. In een bos of langs het water, maar het mag eigenlijk overal wel zijn.

Wandel je samen of alleen?
Lange afstanden meestal alleen, lekker in mijn eigen tempo, dan hoef ik ook met niemand rekening te houden. Kortere afstanden loop ik met Nina, en Lief gaat ook wel eens mee.

Wat is voor jou het perfecte wandelweer?
Droog! Sowieso, ik hou echt niet van wandelen in de regen. Niet te warm, maar ook zeker niet koud. En een lekker zonnetje erbij.

Wat neem je mee tijdens je wandeling?
Mijn telefoon, mijn fototoestel, en bij grotere afstanden iets te drinken.

Wat is jouw wandeltempo?
Ongeveer 5 kilometer per uur.

Op welke schoenen wandel je?
Op mijn Nike Lunars, die ik ook gebruik voor het hardlopen.

Wandel je het liefst verhard of onverhard?
Verhard loopt gewoon het prettigst, maar op onverharde paden zie je vaak de mooiste dingen.

Wanneer is een wandeling voor jou geslaagd?
Heel simpel: als ik er van genoten heb.

Wandel jij graag?

9974

8 gedachtes over “Wandelen-tag

  1. Ik vind wandelen vooral leuk als het lekker weer is. Afgelopen zondag hebben we in het zonnetje ook weer 8 km gewandeld, heerlijk even een frisse neus en wat beweging. Als het regent blijf ik toch liever lekker binnen šŸ™‚

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.