Wandelen-tag 2018

NaamloosVorig jaar vulde ik de Wandelen-tag van Vera in. Voor 2018 maakte ze deze nieuwe vragenlijst, als vooruitblik op het komende jaar, en ze tagde mij opnieuw om ook deze vragen in te vullen.

Welke wandeluitdaging ga je aan voor 2018
Ik heb op dit moment nog geen specifieke uitdaging in gedachten, maar ik ben wel van plan om meer georganiseerde tochten te gaan lopen. Ik zou ook graag de 4Daagse weer lopen, maar ik twijfel nog. Omdat ik niet weet of ik genoeg tijd ga hebben om te trainen, en omdat het inschrijfgeld behoorlijk gestegen is. Wie weet, ik mag nog even verder twijfelen.

Met wie ga je wandelen in 2018
Behalve de hondjes heb ik geen specifiek wandelmaatje. Het liefst wandel ik alleen, lekker op mijn eigen tempo. Dan hoef ik met niemand rekening te houden, en niemand hoeft rekening met mij te  houden. En op een georganiseerde tocht ben je nooit helemaal alleen eigenlijk.

Waar doe je wandelinspiratie op voor 2018?
Vooral online eigenlijk. Ik volg verschillende wandelaars op Twitter, zit in de 4Daagsegroep op Facebook en kijk regelmatig op de Wandelkalender en de site van de KWBN.

Wat is je eerste wandelaankoop van 2018?
Ik heb op het moment helemaal niks nodig. Ja, ik kocht een sportbroek. Eigenlijk is het een hardloopbroek, maar ik kan hem natuurlijk ook prima dragen om in te wandelen.

Welke wandeling staat hoog op je to-do lijstje van 2018?
Ik heb echt nog geen idee eigenlijk. De Bloesemtocht staat al een paar jaar op mijn lijstje, maar is altijd net op een datum waarop ik niet kan. Dit jaar weet ik het ook nog niet, maar als het lukt loop ik mee. Maar ik wil eigenlijk ook gewoon mooie routes in de buurt gaan verkennen.

Met welke wandelgids ga je absoluut op pad in 2018?
Ik heb een tijd terug dit boekje aangevraagd, die routes kun je natuurlijk ook wandelen. Verder ligt er nog een gids voor Gelderland en Noord-Brabant, beide ook met verschillende routes die ik nog niet gelopen heb.

Aan welk wandelevenement ga je meedoen in 2018?
Daar heb ik dus nog niet echt iets voor gepland. Misschien de 4Daagse, als het lukt de Bloesemtocht. Ik hoor ook veel moois over de Amsterdam Light Walk en de Dam tot Dam Wandeltocht. En verder kijk ik toch vooral in de omgeving.

Welke wandeling ga je nogmaals lopen in 2018?
Twee jaar geleden liep ik de Zevenheuvelentocht, die was erg mooi. Maar de Kalorama-tocht in Nijmegen vond ik ook erg leuk, die route ging langs mooie gebieden en we liepen ook nog een stukje door Duitsland.

Ga je op wandelreis in 2018?
Nee, dat verwacht ik niet. Ik ben nog nooit op wandelreis geweest, en ik ken ook niet direct iemand die daarvoor te porren is. Maar wie weet.

Ik tag niemand, maar als je hem wil overnemen dan mag dat natuurlijk! Vergeet dan niet om Vera te vermelden.

5 gedachtes over “Wandelen-tag 2018

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.