Afgelopen week… #141

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Eigenlijk aten we heel gezond deze week. We hadden een groentebox gekocht met heel veel verse groenten, dus de vriezer ligt vol maar we hebben er ook lekker van gegeten. Verse boontjes, spitskool, worteltjes, champignonschotel. En gisteren werd het pizza.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Deze week was niet bijzonder. Ik heb het druk gehad met van alles en nog wat, en tegelijkertijd het gevoel dat ik niet zo veel gedaan heb. Ik zat niet lekker in mijn vel, en ook het weer werkte niet echt mee. Niet veel te vertellen dus. Er was inspiratie voor tig blogposts, en toch zijn er maar twee verschenen deze week. Gisteren dacht ik, ‘ik heb zo weinig geplaatst, ik moet eigenlijk nog wel even een Sharing Saturday online gooien.’ Gevolgd door de gedachte ‘ik moet he-le-maal niks’, en toen ben ik na een dag schminken languit op de bank gaan liggen met nieuwe afleveringen van Once upon a time. Heerlijk.

Afgelopen week in stappen
49.893

Afgelopen week werd ik blij van
Lekker eten, de beestjes, een leuk nieuwtje.

Afgelopen week in sport
Losse oefeningen, een rondje hardlopen en een paar keer wandelen. En even op mijn nieuwe oude hometrainer.

Afgelopen week schreef ik
Ik vulde een tag over wandelen in en liet mijn diamond painting zien.

Hoe was jouw week?

9974

2 gedachtes over “Afgelopen week… #141

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.