Diamond Painting: wolven

Een tijdje terug kwam ik op Wish een aanbieding tegen voor Diamond Paintings. Tegen betaling van alleen de verzendkosten kon je ze gratis bestellen. Ik bestelde er twee, voor nog geen twee euro per stuk.

De eerste werd al vrij snel geleverd, dus daar ben ik meteen aan begonnen. Op de tweede moest ik iets langer wachten, maar die is er ondertussen ook.
Diamond painting wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Je hebt een voorgedrukt en voorgelijmd canvas waar je kleine steentjes op drukt door midden van een soort pen met wax.
In het eerste pakket wat ik ontving zaten elf verschillende kleuren steentjes, die al netjes gesorteerd waren, dus dat hoefde ik niet meer te doen. Op het canvas staan, zoals je kan zien in de kopfoto, verschillende getallen die ieder staan voor een kleur. Deze getallen staan ook op de zakjes, zodat het meteen duidelijk is welke kleur je op welke plaats moet plakken.

img_9270

En dit is mijn eerste resultaat. Op de foto zie je het minder goed, maar er zit een subtiel glittertje in deze steentjes.
Ik vind hem erg mooi geworden en het is erg leuk om te doen. Je moet er wel geduld voor hebben, maar ik vind het juist lekker rustgevend. Ik had er twee besteld om het eens te proberen, maar intussen heb ik al zo veel mooie platen gezien, ik ga dit zeker vaker doen.
9974

5 gedachtes over “Diamond Painting: wolven

  1. Mooi! Pas geleden ook begonnen. 1ste was een Minnie mouse en ben nu bezig met 1 van Mickey en Minnie mouse. Beide zijn voor de kamer van dochter. Heb er intussen ook al heel wat op het verlanglijstje staan van Ali, teveel keuze!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.