Afgelopen week… #126

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik probeerde onder andere de groenteschijven van de Aldi, en die zijn zo lekker! Verder aten we onder andere spinazie, verse boontjes en doperwten met wortelen. Ook bakte ik pannenkoeken, geen aanrader met die hitte. Maar het resultaat was wel lekker hoor.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was de hele week lekker aan het werk, maar gelukkig ben ik iedere dag nog vroeg klaar zodat ik ook van het mooie weer kan genieten. En dat heb ik natuurlijk volop gedaan. Ik heb lekker gelezen en ben veel in de tuin geweest.
Ik kocht nieuwe batterijen voor de Vivofit, proefde mijn eerste aardbeitjes uit eigen tuin en de eerste passiebloem kwam uit.
Deze week was ook het einde van mijn drie maanden met Sportplan Nederland, een laatste update komt nog online, en het pakketje wat ik bij Inge gewonnen heb kwam binnen. En ik schreef me in voor de Zevenheuvelennacht. Gelukkig heb ik nog tot november.

img_8591

Afgelopen week in stappen
Dat is nog steeds niet het werkelijke aantal, aangezien ik nog de halve week zonder Vivofit heb gelopen.

Afgelopen week werd ik blij van
Het heerlijke weer, leuke gesprekken, de tuin, lekker eten, onze dieren, ontspanning, verse aardbeien.

Afgelopen week in sport
Bedroevend weinig eigenlijk. Alleen mijn losse oefeningen en een paar keer hoepelen. En een wandeling.

Afgelopen week las ik
Ik las ‘Hallo Witte Mensen’ uit, en begon in ‘Een middag aan zee’ van Marianne en Theo Hoogstraaten.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn ontdekkingen op het gebied van vegetarisch broodbeleg, schreef een veggie-update, vulde de Sport & Health tag in, maakte mijn nieuwe maanddoelen en blies Sharing Saturday nieuw leven in.

Hoe was jouw week?

9974

2 gedachtes over “Afgelopen week… #126

  1. Wat een heerlijke week heb je gehad. Ik ben ook dol op aardbeitjes er gaat hier dagelijks samen met mijn dochtertje een halve kilo doorheen haha. Liever dit dan snoepjes toch😉 gelukkig zijn ze op het moment ook niet duur want bij ons is het niet mogelijk om zelf verbouwen

    Like

  2. Hier eerst een gewone week gehad en de lichtpuntjes is mijn werk, dat is gewoon zo, heerlijk genoten van alles, toen even troubles met de laptop maar dat is opgelost en gisteren (1ste pinksterdag) wauwzer, een dagje even terug naar oud land geweest en echt pareltjes gevonden qua fotografie maar ook nieuwe dingen gevonden en geleerd ondertussen.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.