Tag: Sport & Health

13901498_1087575024666569_7042944974013566787_nDeze leuke tag over sport en gezondheid kwam ik tegen bij Tessa. Hij is bedacht door Esmee, maar ik weet niet of zij ook een blog heeft want dat heb ik niet kunnen vinden. Ben jij de bedenker en heb je een blog? Laat het weten, ik vermeld je graag. Hier komen mijn antwoorden.

Aan welke sporten doe je?
Hardlopen en roller derby. Daarnaast doe ik losse krachtoefeningen om sterker en stabieler te worden.

Favoriete oefening?
Wallsit denk ik. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee, maar het doet zo veel voor je. Of planken, zelfde verhaal eigenlijk. De minst favoriete is makkelijker: burpees. De enige oefening waar ik altijd sterretjes van ga zien, dus die sla ik altijd over. Soms ben ik eigenwijs en probeer ik er weer één, maar het is altijd hetzelfde helaas.

Ontbijt?
Heel wisselend, ik eet graag een eitje, of yoghurt met muesli, of bananenpannenkoekjes. Of een lekkere smoothie, dat vind ik vooral in de zomer heerlijk als ontbijt.

Welk workout-nummer staat bij jou op repeat?
Geen, eigenlijk. Ik luister naar veel verschillende muziek, en soms luister ik helemaal niet naar muziek. Een nummer te vaak horen vind ik vervelend, dus ik zet sowieso niks op repeat.

Gebruik je voedingssupplementen?
Nee.

Beste fitspiration?
Ik volg Annemerel al heel lang, zij inspireert me wel. Verder kijk ik graag op Fitgirlcode en Optima Vita.

Cheatmeal?
Pannenkoeken en pizza. En chocola en chips, maar dat is niet echt een meal te noemen natuurlijk. Oh en ijs in de zomer.

Fijnste sportoutfit?
Volgens mij verkopen ze hem niet meer, maar ik vond een driekwarts sportbroek bij de Action. Leuk printje, zit perfect en hij heeft een touwtje zodat hij niet afzakt. En dat voor maar 5,79 ofzo. Daarop het liefst iets mouwloos, en aan mijn voeten mijn Nike Lunars of mijn skates natuurlijk. Ik zweer bij mijn sportbeha van Shock Absorber, echt geen overbodige luxe met mijn cupmaat. En een Trisha haarbandje.

Gebruik je veel sport- en/of healthapps?
Ik gebruik de app van Garmin, Runkeeper, My Fitness Pal en op dit moment de app van Sportplan Nederland. Valt mee toch?

Grootste irritatie tijdens het sporten?
Fietsers die je bijna omver rijden, mensen die je bijna niet ziet omdat ze geen licht dragen.

Hoeveel paar sportschoenen heb je?
Twee, beide eigenlijk hardloopschoenen. De ene draag ik eigenlijk altijd, het andere paar is wat ouder en heb ik achter de hand voor als het nat en vies is buiten. En voor mijn eerste obstacle run binnenkort. Oh, en ik heb nog een paar wandelschoenen.

Wat is jouw favoriete oefening?

9974

5 gedachtes over “Tag: Sport & Health

  1. Leuke tag, maar zo intensief sport ik al jaren helaas niet meer, omdat het niet mag, soms echt hoor… hahaha

    Maar mijn favo was altijd de vlinder in de sportschool, juist borsttraining 😉 En ook beentraining, en tegenwoordig, of altijd al, wat je lekker in water kunt doen, lekker zwemmen dus 😀

    X

    Like

  2. Leuk dat je favoriete tights van de Action komen. Heel lang waren dat ook mijn favorieten. Maar nu is mijn tight van TerStal het fijnst.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.