Juni mini-bucketlist

juni_003Wat was mei een heerlijke maand! Ik kreeg een nieuwe baan, het werd opeens heel mooi weer en ik heb veel leuke dingen gedaan. De maand is weer voorbij gevlogen. Tijd voor een terugblik op de doelen van mei, en natuurlijk ook tijd voor nieuwe doelen.

In mei wilde ik buiten gaan skaten. Het was maar een heel klein stukje, maar ik ben geweest. Foamrollen heb ik wel gedaan, maar minder vaak dan ik wilde. En ik wilde de hoepel een minuut hoog kunnen houden. Ik zit nu op 45 seconden. Helaas geen minuut, maar wel langer dan ik kon.
Dan nieuwe doelen voor de komende maand:

♥ Alsnog naar de minuut met die hoepel!

♥ Heuvels trainen met hardlopen. Ik schreef me vandaag in voor de Zevenheuvelennacht. Slik.

♥ Beginnen met mediteren. Ik ben niks zweverigs van plan, maar gewoon regelmatig even mijn rust pakken en mijn hoofd leegmaken.

♥ Regelmatig even schrijven, los van mijn blogposts.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

9974

9 gedachtes over “Juni mini-bucketlist

 1. Toevallig ben ik ook weer begonnen met mediteren en ik gebruik hiervoor de app Calm. Het bevalt me goed, probeer het nu een week vol te houden. Ook wil ik een weekje na 18u geen snacks of frisdrank nuttigen. Alleen water drinken ’s avonds.

  Succes met de hoepel!

  Like

 2. Tof dat je gaat mee doen met de Zevenheuvelennacht. Ben erg benieuwd! 🙂
  Mijn doelen voor de maand Juni? Bezig zijn met dingen die ik écht leuk vind (en hier ook echt tijd voor vrijmaken..) en ik wil 2 weken zuivelvrij gaan eten om te kijken hoe dit bevalt.

  Like

 3. Dat zijn mooie kleine doelen, misschien moet ik dat ook weer eens doen, opschrijven van mijn doelen naast blog.

  Zover nog altijd weinig in de planning behalve dat ik laat ben met mijn voorjaarsschoonmaak en opruimen en dat wil ik nu heel erg graag, ik ben al begonnen en dan in etappes, ik moet rekening houden gewoonweg dat het mij niet meer in 1 of hooguit 2 dagen lukt om het hele huis onder de schop te nemen, dus dat is mijn doel…. uitruimen, weg doen, weg geven etc van opnieuw veel teveel spullen.

  x

  Like

 4. Wat een mooie plannen. Wat leuk dat je hoepelt doe je dit met een gewone hoepel of verzwaarde? Ik wil ook wel iets van mediteren doen even lekker mn hoofd aannhetneinde vd dag leegmaken. Maar daar neem ik helaas mn tijd nog niet voor..

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.