Sharing Saturday is terug! Maar dan anders

ss23Ooit had ik de rubriek Sharing Saturday, waarin ik op zaterdag allerlei leuke links deelde die mij die week waren opgevallen. Ik had opeens zin om deze rubriek weer op te pakken, maar ik ga hem wel een beetje anders invullen: geen random artikelen meer, maar blogposts die ik gelezen heb en graag wil delen. Dus af en toe zal er weer één online komen. Misschien niet iedere week, misschien ook wel. Maar hier is de eerste.

♥ Iris test sinds kort vleesvervangers op haar blog. Ze testte al groenteburgers en vegetarische shoarma. Ik kreeg meteen zin om ze zelf te gaan proeven.

♥ Eén van de weinige dingen die ik echt vervelend vind aan de zomer: muggen! Op Huisvlijt vind je een mooi anti-muggenplan.

♥ Jessica van Eat, Run, Love deelde handige tips voor het aanschaffen van je eerste racefiets. Ik heb ook wel eens overwogen om te gaan fietsen, maar ik geloof niet dat ik er de tijd voor ga vinden. Misschien ooit.

♥ Sandra Pos schreef op Wondervol een mooi artikel over ‘jezelf zijn in een wereld vol oordelen’.

♥ Wil je gaan hardlopen met het warme weer? Op Just Keep Running vind je bruikbare tips.

Welke leuke of interessante blogposts heb jij deze week gezien?

9974

5 gedachtes over “Sharing Saturday is terug! Maar dan anders

  1. Leuk zo’n post. Soms kom ik ook een artikel tegen waarvan ik denk.. die is de moeite waard om te delen. En dat doe ik dan ook graag. Ik ga eens wat linkjes checken.

    Like

  2. Ik las er eentje van een blogger die vertelt dat ze spijt heeft van haar vrijwilligerswerk in de derde wereld omdat ze achteraf denkt dat ze niets toevoegde. Helaas weet ik de link niet meer, maar ik vond het een hele goede post.

    Bedankt voor de link trouwens. Daar ben ik heel blij mee!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.