Afgelopen week… #1

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Ik maakte weer eens bananenpannenkoekjes voor het ontbijt, iedere dag zag mijn lunch er anders uit dankzij de saladebar, we gingen een avond gourmetten met vrienden en toen ik een avond alleen moest eten maakte ik voor het eerst sinds tijden weer eens risotto en spruitjes. Dat is wat mij betreft het enige voordeel van alleen eten, ik kan iets maken wat Lief niet lust.

Wat ik gedaan heb:
Heel veel werken. Het is nu wel iets rustiger dan voor het einde van het jaar, maar het is nog altijd behoorlijk druk. Daarnaast bezochten we vrienden die op vakantie waren en ging ik met mijn moeder naar het Nederlands Openluchtmuseum. Een blogpost hierover volgt nog.

IMG_3084

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
23428 stappen.

♥ Wat ik gekocht heb:
Alleen een bitje voor de trainingen. Ik had er al één, maar die was niet prettig, dus kocht ik een nieuwe. Verder kocht ik alleen boodschappen.

Dingen die ik won:
Gisteren hoorde ik dat ik via Linda een heerlijk chocoladepakket heb gewonnen. Ik ben benieuwd! En iets later op de avond had ik ook een mailtje van Marieke, via haar won ik het boek “Schrijven, kreng!” van Lisette Jonkman. Nu ben ik blij dat ik het toch nog niet gekocht had.

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloren ben:
Ik verloor deze week 1,1 kilo en 2 centimeter. Heerlijk!

Wat ik aan sport heb gedaan:
Ik had natuurlijk mijn eerste roller derby training. Twee uur afzien, maar het was heerlijk. Daarnaast heb ik gezwommen en losse oefeningen gedaan met de 30 day challenges.

Waar ik over schreef:
Ik blikte terug op mijn doelen die ik voor december gesteld had, ik schreef over de eerste training, maakte een lijstje met mensen voor wie ik in het bijzonder respect heb, liet zien waarom ik kies voor dierproefvrije cosmetica en had ik natuurlijk weer het één en ander aan links te delen.

Taart! Ter ere van de eerste training :)
Taart! Ter ere van de eerste training 🙂

20 gedachtes over “Afgelopen week… #1

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.