Afgelopen week… #124

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Was niet heel bijzonder. Ik heb veel verse groenten gegeten, spinazie, worteltjes, doperwten. Ik at ook een champignon-paprikaburger, en die vond ik niet zo lekker. Toch de tweede uit de verpakking ook maar opgegeten, met een dikke plak smeltcheddar eroverheen was het beter te doen. Ik ben gek op champignons en paprika, maar van beide kon ik de smaak niet echt terugvinden in de burger. Op de markt kocht ik drie bakjes aardbeien voor drie euro, daar kon ik ze niet voor laten liggen. Op het werk wachtte mij nog een leuke verrassing: twee keer in de week serveren ze een vegetarisch lunchgerecht. Dit was toevallig de eerste week dat ze dit deden en ik heb er maar één gevonden, maar die was ook wel erg lekker, een heerlijke curry met naanbrood.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Mijn eerste werkweek bij mijn nieuwe baan. Tot nu toe bevalt het erg goed. We zijn met een gezellige groep, het werk is leuk en het kantoor is ook super (op dat wagentje op de eerste foto staat een koffieautomaat).
Verder was het een erg rustig weekje eigenlijk, ik deed niet veel bijzonders. Ik heb wel lekker genoten van het weer en onze tuin.
Gisteren heb ik geschminkt op een jaarmarkt.

img_8493

Afgelopen week in stappen
39.813. Eigenlijk waren het er veel meer, maar de batterijen van mijn vivofit zijn leeg, en omdat hij het meestal af en aan nog wel deed ben ik er nog niet aan toegekomen om ze te vervangen. Maar nu moet het echt, hij is helemaal uit.

Afgelopen week werd ik blij van
Het mooie weer, mijn nieuwe baan, gezellige collega’s, de tuin, Nina en de konijntjes.

Afgelopen week in sport
Derbytraining, hoepelen en losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik ging verder met ‘Hallo witte mensen’.

Afgelopen week schreef ik
Een recensie over Het Kippencollectief, ik deelde wat er altijd in mijn voorraadkast staat, liet wat mooie foto’s uit mijn skateshoot zien en gaf mijn mening over mijn treinreizen.

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #124

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.