Wat staat er altijd in mijn voorraadkast?

foto(60)1Voor de 30 Day Blog Challenge heb ik al eens een post geschreven over wat er altijd in mijn koelkast te vinden is. Ik vind het zelf erg leuk om bij anderen in de kast te kijken, en zo kwam het idee om hetzelfde te doen voor de voorraadkast. Wat hebben wij altijd in huis?

Kruiden en specerijen – bijvoorbeeld kerrie, nootmuskaat, paprikapoeder, maar ook verschillende gedroogde kruidenmixen. Onmisbaar in de keuken wat mij betreft.
Muesli
Zelfrijzend bakmeel – voor allerlei baksels te gebruiken, dus ik heb het standaard in huis.
Bloem – ook geschikt voor diverse baksels.
Thee – geen leven zonder thee. Ik heb verschillende soorten, die er staat altijd wel iets wat je lekker vindt in onze voorraadkast.
Koffie – ook belangrijk, lekker om de dag mee te beginnen.
Knoflook – gooi ik het liefst overal doorheen, dus is eigenlijk altijd wel in huis.
Suiker – gebruik ik eigenlijk maar heel weinig, maar het is er wel vrijwel altijd.
Zout
♥ Paneermeel
Chili saus 
Pasta
Crackers – altijd lekker, ook als gezondere avondsnack.
♥ Bouillonblokjes

Wat zit er standaard in jouw voorraadkast?

9 gedachtes over “Wat staat er altijd in mijn voorraadkast?

 1. Haha da’s een origineel onderwerp voor een blog! Hmm en de inhoud van je voorraadkast komt me bekend voor, ik heb eigenlijk dezelfde dingen staan/liggen.. ook altijd wel uien, verse pepers, gember, veel gedroogde kruiden, vers fruit, pannekoekenstroop, kaas is er ook altijd wel omdat we dat heel lekker vinden en eieren. En limonadesiroop, liefst van vlierbloesem 🙂 Fijne dag meis!

  Like

 2. Qua kruiden in elk geval hetzelfde als jij, zout en zwarte peper gebruik ik het meeste, suiker, koffie, thee, ……… en verder ben ik ergens opgehouden met een grote voorraad want het moet ook op, en telkens kon ik heel veel weg gooien omdat het er stond ‘voor het geval dat’ en eigenlijk ben ik meer dan dankbaar dat het amper is voorgekomen, ‘voor het geval dat’ dus leef ik on the edge nu 😛 whahahaha

  X

  Like

 3. Een beetje hetzelfde geloof ik. Kruiden, thee, koffie, bloem, suiker, zout, paneermeel, panko, bindmiddel, bouillonblokjes, …. Vrij veel dus 😀

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.