Gelezen: Blogboek van Kelly Deriemaeker

9200000026787848Velen voelen zich geroepen om een blog te beginnen, weinigen houden het langer dan enkele maanden vol. Of je nu plannen hebt om jouw droomblog uit de grond te stampen of vindt dat jouw bloggoesting een flinke boost kan gebruiken: het BLOGBOEK bundelt alle kennis die longtime blogster Kelly Deriemaeker de afgelopen tien jaar verzamelde, en laat je achter met een hoop inspiratie, tips en tricks van andere succesvolle bloggers, frisse ideeën en vooral veel goesting om zelf aan de slag te gaan.

Ik kreeg het Blogboek in mijn EPIC pakket, en daar was ik heel blij mee, want ik was erg benieuwd naar dit boek. Het uitpakken was al een feestje, wat ziet dit boek er vrolijk en gezellig uit.
De vormgeving van het boek is al net zo gezellig. Veel kleur, verschillende lettertypes, en toch mooi en overzichtelijk. Het boek is gemakkelijk leesbaar, in begrijpelijke taal, al is het af en toe wel duidelijk dat de schrijfster uit België komt.
Het boek bestaat uit acht hoofdstukken, ieder opgedeeld in verschillende subhoofdstukken. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal ideeën voor blogposts en tips van ervaren bloggers. Je kunt het boek van begin tot eind lezen, of gewoon de hoofdstukken uitzoeken die je het interessantst vindt.
En het boek is zeker goed gevuld met tips, zowel voor de beginnende blogger als voor de blogger die al een tijdje bezig is. Tenslotte ben je denk ik nooit uitgeleerd. Ik heb veel inspiratie uit het boek kunnen halen. Het is ook eerlijk geschreven, niet alleen de leuke kanten van het bloggen komen aan bod, ook de beren op de weg krijgen een plekje.
Een aanrader voor iedereen die met bloggen bezig is.

De link naar Bol.com is een affiliate link. Zie mijn disclaimer voor meer info.

9974

10 gedachtes over “Gelezen: Blogboek van Kelly Deriemaeker

  1. Ik ben wel nieuwsgierig natuurlijk, maar ik schrok van de prijs, ineens bedacht ik mij, ik zal eens kijken in de bieb, daar zal nu ook wel een sectie zijn over bloggen met boeken dus…

    X

    Like

    1. Er komt nog een vraagje in mij op, waarvan ik hoop dat je een eerlijk antwoord geeft, is het een naslagwerk wat je vaker pakt? Of lees je het 1x en dan is het voldoende…

      X

      Like

      1. Ik geef toch altijd eerlijk antwoord 😛 Maar ja, het is wel een boek wat ik nog eens in zou kijken, vooral de blogpost ideeën zijn daar natuurlijk heel geschikt voor 🙂

        Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.