Afgelopen week… #122

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere sperzieboontjes, doperwtjes, wortelen, ik bakte een avond pannenkoeken en we aten macaroni. Ter ere van ons jubileum hebben we lekker gegourmet. Met vlees ja, maar ook deels vega. Dit vond ik nou een mooie gelegenheid om zo’n uitzondering te maken.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag gingen we voor Lief bij een aantal groothandels langs. Tijdens haar plasrondje heeft Nina waarschijnlijk onder een struik door gelopen waar een andere hond net op geplast had, dus zat haar hoofd er onder. Wassen dus maar, kijk dat koppie nou. Dan smelt je toch?

img_8365
De rest van de week was ik weer gewoon aan het werk. Ik kondigde mijn vertrek aan, en ook een collega nam afscheid. Zijn laatste dag, ik heb er komende week nog twee te gaan. De gezellige groep collega’s zal ik wel missen.
Gisteren heb ik geschminkt op een markt. Helaas was er niet veel te doen, ik denk dat iedereen naar het strand is gegaan met het mooie weer. Vandaag heb ik er wel van kunnen genieten, al was het toch minder mooi dan gisteren.

Afgelopen week in stappen
53.876

Afgelopen week werd ik blij van
Het mooie weer, mijn collega’s, Lief, Nina, de konijnen, heel zoetsappig allemaal… En een leuk nieuwtje, en tijd om lekker te lezen.

Afgelopen week in sport
Een derbytraining, een lekkere wandeling en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik las het Blogboek uit en begon in ‘Het Kippencollectief’ van Susan Juby.

Afgelopen week schreef ik
Ik maakte mijn  nieuwe maanddoelen, deelde het artikel van Mindjoy, waarin ik vragen over mindfulness beantwoordde, schreef een review over Yoga met Evy, deelde mijn gedachten over vrijheid en kletste wat.

Hoe was jouw week?

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #122

  1. Ah balen joh dat nina onder een bepieste struik door ws gelopen zal wel heel erg hebben gestonken..yuk. hmm pannenkoeken hebben wij ook gegeten lekker!

    Like

  2. Een drukke week met ook veel Netflix dus de tijd vloog, ik ben helaas door mijn serie heen, whahahaha vandaag staat op de planning, eindelijk eens de ramen lappen en balkon beetje oplappen, denk ik, en pannekoeken, jaaaaaaaa ik denk dat ik die ook maar eens ga bakken vandaag 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.