Afgelopen week… #123

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Maandag was ik op de Vakbeurs voor Uiterlijke Verzorging, en daar zit het eten bij je toegangskaartje in. Het is iedere keer weer een verrassing wat ze hebben, maar er waren heerlijke sandwiches, champignonsoep en wraps met roerbakgroenten. De rest van de week was niet bijzonder qua eten. Lekkere verse groenten, en een avond pannenkoeken.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag dus een beursdag. Ik heb me weer goed vermaakt, leuke dingen gekocht en zelfs nog een klein pakketje gewonnen.
Dinsdag en woensdag was ik voor het laatst aan het werk. Best gek om afscheid te nemen van iedereen, maar ik heb wel zin in mijn nieuwe baan.
Donderdag had ik vervroegd weekend, de laatste twee dagen heb ik vrij genomen, om dat ik dat wel lekker vond tussen beide banen in. We gingen donderdag een dag lekker genieten in de sauna, en de rest van het weekend zijn we in en om het huis bezig geweest en hebben we vooral genoten van het mooie weer.

img_8419

Afgelopen week in stappen
58.297

Afgelopen week werd ik blij van
Een dagje sauna, mijn lieve intussen ex-collega’s, mijn nieuwe baan, het idee dat ik straks een bureaufiets kan gebruiken, veel gezelligheid, onze tuin.

Afgelopen week in sport
Derbytraining, lekker hoepelen en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik las ‘Het Kippencollectief’ uit en begon in ‘Hallo Witte Mensen’.

Afgelopen week schreef ik
Een recensie van het Blogboek, een moestuinupdate, een review van mijn puppyshampoo en ik ventileerde mijn mening over die borstkanker’spelletjes’ op Facebook.

Hoe was jouw week?

9974

3 gedachtes over “Afgelopen week… #123

 1. Aan deze kant een normale week met een avondwandeling op de zaterdag, en de rest een beetje bank gehangen, stopweek you know 😉 Alleen gedaan wat moest, werken dus en lichte huishouding, nu de komende week er weer tegenaan 😀

  X

  Like

 2. klinkt als een heerlijke week! Wat een grappige boektitel, je maakt me nieuwsgierig waar dit over gaat! Een bureaufiets is wel vet cool! Daar zou ik ook wel blij van worden. Zo te zien heb je je even lekker ontladen en met een nieuwe baan in het verschiet is dat helemaal niet zo gek

  Like

 3. Spannend, aan een nieuwe baan beginnen deze week! Heel veel plezier en succes! Kan me voorstellen dat je lekker de laatste twee dagen vrij hebt genomen 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.