Mei mini-bucketlist

img_8253April was natuurlijk de maand van Pasen en Koningsdag, en nu is hij al weer voorbij gevlogen. Tijd voor een terugblik op mijn doelen voor de maand, en natuurlijk ook voor een nieuwe mini bucketlist.

Afgelopen maand wilde ik een recept-waardige vegetarische maaltijd maken, en dat was gelukt. De curry met zoete aardappel was heerlijk, die ga ik zeker nog eens maken. Ik wilde ook vaker op tijd naar bed gaan. Vaker is op zich wel gelukt, want het was hopeloos, maar ik ben nog lang niet zo vaak op tijd gaan slapen als ik zou willen. Technisch gezien geslaagd dus, maar gevoelsmatig totaal niet. Ook wilde ik twee boeken lezen, ik ben tot anderhalf gekomen. Tijd voor nieuwe doelen.

♥ Buiten skaten! Ik deed in maart al een poging om deze in mijn doelenlijstje op te nemen, maar toen kwam het er niet van. Deze maand zou het toch een keer moeten lukken.

♥ Foamrollen. Hij stond in een kast waar ik niet zo goed bij kon, maar afgelopen week moest ik toch in die kast zijn en heb ik hem er meteen uitgehaald. Het is vaak pijnlijk, maar doet ook zo veel goeds, ik wil dat toch weer gaan oppakken.

♥ Zorgen dat ik de hoepel langer dan een minuut hoog kan houden. Klinkt als niks toch? Geloof me, voor mij is dat heel wat.

Heb jij doelen voor de komende maand?

10 gedachtes over “Mei mini-bucketlist

  1. Ja doelen, nee geen doelen, dat is een beetje mijn doel, doelen verzinnen die heel goed zouden zijn, om iets te doen, elke dag of wanneer nodig, maar dan… nah, het verzinnen alleen al is een doel op zich, hahahaha 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.