Gewoon even kletsen

blaHet is eindelijk weekend, echt, er leek geen eind te komen aan deze werkweek. Ligt dat aan mij, of hadden meer mensen daar last van? Ik heb ook helemaal niet zo veel meegekregen van Bevrijdingsdag eigenlijk, hooguit een beetje op Twitter. Al las ik daar ook wel meer mensen die aan het werk waren.

Vroeger ging ik ieder jaar naar het bevrijdingsfestival. Van begin tot eind was ik daar te vinden, genieten van de muziek, de sfeer en de leuke mensen om me heen. Fijne nieuwe muziek ontdekken, lekker eten. Ik bedacht me gisteravond dat dat al dertien jaar geleden was. Dertien jaar! Ik word echt oud.
Helemaal als ik me bedenk dat ik bevrijdingsdag tegenwoordig meestal op kantoor doorbreng, of lekker burgerlijk op de bank. Maar he, ik heb het festival ingeruild voor een fantastische mijlpaal: Lief en ik zijn vandaag al tien jaar samen. Ook een feestje waard toch? Maar dan wel lekker met zijn tweeën. Burgerlijk and proud of it!
Volgende week heb ik mijn laatste twee dagen op mijn huidige werkplek, en daarna begin ik op mijn nieuwe plekje. Best een gek idee eigenlijk. Hoewel ik ontzettend blij ben hoor, ik heb dat een beetje voor mezelf gehouden, maar ik was al langer niet zo gelukkig met mijn huidige baan. De collega’s ga ik zeker missen, maar het werk absoluut niet. Ik heb wel zin in mijn nieuwe uitdaging. Vandaag nam iemand anders afscheid, met bubbels en bier. Stonden we daar na werktijd te proosten, wel erg gezellig.
Hebben jullie nog leuke weekendplannen? Ik ga morgen schminken, en verder gewoon lekker genieten. Nu nog even lekker wat drinken en roller derby kijken, en dan duik ik mijn bedje in.

Fijn weekend!

9974

 

11 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Van harte gefeliciteerd en bevrijdingsdag vier ik al 25 jaar niet meer, dat is een beetje lastig als je eigen dochter op 6 mei jarig is, ik was de dag ervoor altijd druk bezig met koken, bakken en opruimen en schoonmaken en dan natuurlijk als zij op bed lag het huis versieren, plus balkon, whahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.