Review: Yoga met Evy

Evy kennen de meeste mensen denk ik wel van haar hardloopschema. Die leuke Belgische vrouw die je aanmoedigt bij je eerste kilometers en na afloop van een rondje zo ‘fier op jou’ is. Maar naast het bekende ‘Rennen met Evy’ is er nu ook ‘Yoga met Evy’. Ik mocht een lespakket in de app proberen, en vandaag vertel ik wat ik er van vind.

Ik was al fan van Evy door haar hardloopapp. Ze heeft me door menig moeilijk moment gesleept en uiteindelijk naar de eerste vijf kilometer gebracht. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze nieuwe app. Ik heb regelmatig een tijdje aan yoga gedaan, en ik vind het heerlijk om te doen, maar op de één of andere manier verslonst het toch weer na een paar dagen. Met Evy hoopte ik een nieuwe start te maken.
Je kunt in de app kiezen voor verschillende pakketten. Dit zijn het Ontdekkingspakket, Fundament, Kracht, Stretch, Yoga voor Sporters, Yin Yoga, Vinyasa Yoga en Zwangerschapsyoga. Voor ieder niveau is er wel een pakket. Weet je niet wat je moet kiezen? Dan kun je een gratis proefles doen.
Ik koos voor het Ontdekkingspakket om te proberen, deze bestaat uit tien verschillende lessen, zodat je goed kan proberen wat bij je past.


De app is makkelijk te gebruiken. De veelgestelde vragen worden beantwoord, en de verschillende leraren die de lessen geven worden aan je voorgesteld. Dat persoonlijke element vind ik zelf erg leuk, dan weet je ook met wie je te maken hebt.
De lespakketten kosten € 6,99 of € 7,99. Ik vind de prijs wel meevallen. Na aankoop kun je onbeperkt gebruik maken van de lessen.
Ik ben erg blij met de app. De poses worden duidelijk uitgelegd, en de app zit goed en eenvoudig in elkaar. Ik ben wel duidelijk nog een beginner, maar ik merk wel dat het steeds een beetje makkelijker wordt. Ik vind Yoga met Evy echt een aanrader, voor iedereen die van yoga houdt eigenlijk. Beginners en nieuwsgierigen, maar ook meer ervaren yogi’s, de Yoga met Evy heeft voor ieder wat wils.
De app zelf is gratis te downloaden, de lespakketten kosten wel geld.

Zou jij Yoga met Evy willen proberen?

evy

 

 

9974

4 gedachtes over “Review: Yoga met Evy

  1. Dit zou best willen proberen. Ik vind de stem van Evy alleen niet zo prettig om aan te horen 😉 Ik heb de hardloop app ooit een keer geprobeerd maar snel weer verwijderd van mijn telefoon.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.