Hoe mindful ben ik?

hoe-mindful-is-header-mindjoy-750x290Een tijd geleden heb ik me opgegeven voor de rubriek ‘Hoe mindful is…’ op Mindjoy. Ik heb zeven vragen beantwoord over mindfulness, en gisteren kwam het resultaat online. Heb je altijd al willen weten of ik een stresskip ben, of welke energievreters ik de baas zou willen zijn? Lees dan verder op Mindjoy.

Lees hier het volledige artikel

Een gedachte over “Hoe mindful ben ik?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.