Afgelopen week… #114

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik moest een avond alleen eten, het werd gnocchi met champignons. Verder aten we onder andere spinazie, verse boontjes en doperwten. Ik kocht ook vegetarische gehaktballetjes, maar die heb ik nog niet geproefd.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Wat heb ik maandag ook al weer allemaal gedaan? Ik begon met een rondje hardlopen in de regen. Dat weet ik nog, want de foto die ik daarna op Instagram plaatste was mijn eerste foto die meer dan honderd likes scoorde. Niet lang nadat ik terug was stopte het met regenen en begon de zon te schijnen. Dát weet ik nog omdat ik baalde, ik loop liever in de zon dan in de regen. En de rest van de dag? Ik weet het niet meer. Het was in ieder geval een lekker rustig dagje.
Dinsdag tot en met vrijdag heb ik gewerkt, en de avonden waren lekker voor mij zelf. Internetten, lezen, sporten, weinig speciaals.
Zaterdag begon heel rustig. Na een beetje huishouden heb ik een heerlijke wandeling met Nina gemaakt, haar langste rondje ooit. Het was echt lenteweer. ’s Middags bezochten we de Historische Jaarmarkt in Apeldoorn, en toen was de week al weer voorbij.

img_7960

Afgelopen week in stappen
60.286

Afgelopen week werd ik blij van
Het lenteweer, eindelijk! Verder van hardlopen, wandelen, krokusjes. narcissen, lachen met collega’s, Bailey’s, tijd om te lezen, gezellige gesprekken op Whatsapp, leuke dingen doen.

Afgelopen week in sport
Een lunchwandeling, een wandeling met Nina, een rondje hardlopen, derbytraining, mijn Sportplan-trainingen en mijn andere losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik ging verder in ‘Eens beloofd’, en las ‘Dat meen je niet’ van Marie Cecile Beniers

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde de uitslag van een Expeditie Robinson Test, schreef een recensie over Loslippig, liet weten wat ik zou doen met een grote geldprijs en vulde de Unsuccesful Adulting tag in.

9974

3 gedachtes over “Afgelopen week… #114

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.