Tag: Unsuccesful adulting

IMG_4469Hoe volwassen je ook bent iedereen heeft volgens mij op zijn tijd wel wat kinderlijke trekjes. Deze leuke tag gaat over unsuccesful adulting. Hij is bedacht door de dames van Versus A (de site bestaat helaas niet meer), en vandaag deel ik mijn antwoorden.

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Tja, wat is onvolwassen eten? Iets wat instant klaar is? Iets wat eigenlijk voor kinderen bedoelt is? In dat geval heb ik geen onvolwassen eten gehad eigenlijk. Maar om toch iets in te vullen, ik probeerde de nieuwe Menthos met karamel en chocola. Ze deden me denken aan de Mellers die ik vroeger graag at (bestaan die dingen nog?), dus iets wat me herinnerde aan onvolwassen zijn.

Hoe vaak ga je voor 22.00 naar bed?
Ehm, veel te weinig. Bijna nooit dus.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Frozen

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Mijn spullen in de wasmachine stoppen toen ik onder de douche vandaan kwam. Ik legde ze op de trap naar boven om me eerst te gaan aankleden, maar toen ik aangekleed was stond er ontbijt voor me klaar…

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Ik heb geen pyjama. Telt mijn huispak ook?

Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ranzige, mwah, gewoonte al helemaal niet, maar stiekem heb ik een zwak voor die kleffe kroketten die je uit de muur kunt trekken…

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Geen, enkele sokken blijven net zo lang bij de wasmachine liggen tot de ander zich ook weer meldt.

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Er zijn toch geen lelijke emoji’s?

Wat is je meest nerderige eigenschap?
Geen idee.

Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Niet verder vertellen hoor, ik heb laatst de aardappels laten aanbranden… Ze waren nog wel te redden, het was alleen iets minder dan gepland.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Een zenuwachtig glimlachje denk ik.

Wat was de laatste rekening die je verstopte?
Dingen verstoppen heb ik nooit gedaan. Ik maak wel eens met klamme handjes de envelop open hoor.

Wat is jouw meest ranzige gewoonte?

9974

6 gedachtes over “Tag: Unsuccesful adulting

  1. Pfieuw, mijn meest ranzige gewoonte? Heb ik die wel, zo ja, dan zul je dat aan anderen moeten vragen gezien ik mij daar dan niet van bewust ben. Ik ben nogal van het schone en zo, hahahaha ik was ook altijd miijn handen na toilet bezoek, of dat nu kleine of grote boodschap is etc, tijdens eten koken, was ik mijn handen ook tig keer tussendoor, misschien is dat nu juist een nare gewoonte? šŸ˜‰

    PS, dank je wel voor het melden van je wasgoed, hahahaha de mijne draait nu ook as we speak šŸ˜›

    x

    Like

  2. Leuke tag! Die had ik nog niet eerder gezien. Echt vieze gewoontes heb ik niet meer, heb vroeger wel tot in het extreme nagels gebeten waardoor ik nu beschadigde handen heb. Oi. En die sokken? Ik draag bewust altijd twee verschillende, ziet er zo gezellig uit šŸ˜‰

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.