#30DayBlogChallenge: wat zou ik doen met een miljoen?

In de #30DayBlogChallenge kwam een leuk onderwerp voorbij om eens lekker over te fantaseren. “Als ik de loterij win, dan…” Laten we eens doen alsof ik een flink bedrag heb gewonnen in de loterij, wat zou ik er mee doen?

♥ Een ballonvaart maken. Nou zijn de kosten van een ballonvaart maar een schijntje op een miljoen, sterker nog, ook zonder de loterijprijs zal het daar echt wel een keer van komen. Maar al van kinds af aan roep ik, als ik ooit een grote geldprijs win ga ik een ballonvaart maken. Dus dat is sowieso het eerste wat ik ga doen, samen met mijn moeder.

♥ Een nieuwe badkamer. We willen al lang graag de badkamer verbouwen, en ja, ook dat zal er zonder geldprijs wel een keer van komen, maar met een berg geld is dat toch net wat makkelijker. En dan niet nadenken over de kosten, gewoon alles wat we mooi vinden aanschaffen zonder te kijken naar goedkopere alternatieven, ik zie het best zitten.

♥ Een oude Mini Cooper kopen. Mijn droomauto!

♥ Kerstpakketten maken voor eenzame ouderen/armen/mensen die om wat voor reden dan ook wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een grote geldprijs zou ik zeker willen delen met mensen die iets nodig hebben.

♥ Een all inclusive vakantie, dat lijkt me heerlijk. Gewoon een groot bedrag betalen en een paar weken lekker op reis zonder ergens omkijken naar te hebben.

Toch blijft het bij dromen, om iets te kunnen winnen moet je namelijk in de eerste plaats wel meedoen met een loterij, en dat doe ik niet.
Ik heb wél eens iets gewonnen met een kraslot: vijf euro met de decemberkalender. Precies genoeg om de volgende te kopen.

Heb jij wel eens een geldprijs gewonnen?

8 gedachtes over “#30DayBlogChallenge: wat zou ik doen met een miljoen?

  1. Ow wat heerlijk om daar over te fantaseren. Ik zou het ook wel weten hoor. Een mooi huis, een leuke auto en een fijne vakantie. Moet lukken met een miljoen, toch? Dat wat er over blijft, dat sparen we lekker en dan kunnen we af en toe gewoon iets leuks doen zonder te moeten kijken of het wel kan qua geld. 😉

    Like

  2. Dat zijn mooie dingen om over te dromen, alleen die kerstpakketten zou ik zelf veranderen in maandelijkse pakketten voor de minder bedeelden onder ons of iets opzetten voor hen, waar ze echt gewoon naar toe kunnen komen.

    En of ik ooit een geldprijs gewonnen heb? Ja vaak zat, alleen je koopt een lot eventueel en je wint of net de kosten terug of net een euro of 10 erboven. Mijn ex man, ooit als wij naar de bios gingen in Hilversum, stond een fruit automaat, hij deed er altijd een knaak in, en won negen van de 10x gewoon 50 gulden terug, whahaha dus eigenlijk was ons avondje uit zo goed als gratis achteraf 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.