Testje: hoe ver zou ik komen in Expeditie Robinson?

expeditie-robinson-2Expeditie Robinson, als kijker vind ik het eigenlijk helemaal niet zo boeiend, maar het lijkt me wel een ontzettend gave ervaring om een keer mee te doen. Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan zijn dat iedereen zich nu kan opgeven om deelnemer te worden.

Ik denk dat bijna iedereen wel iemand kent die zich heeft opgegeven. Ik heb ook meerdere bekenden voorbij zien komen, en eerlijk, het is ook een moment door mijn hoofd geschoten om me op te geven. Maar ik denk niet dat ik er zo lang in zou zitten, dus ik heb het niet gedaan.
Toch vind ik het wel leuk om anderen te volgen, en ik denk ook echt dat ik deze editie helemaal zal gaan volgen. Zeker als één van mijn bekenden daadwerkelijk mee gaat doen natuurlijk.
Op Beautify vond ik een testje waarmee je met een aantal vragen kunt achterhalen wat voor ‘type Robinson’ je zou zijn als je op een onbewoond eiland achtergelaten zou worden. Mijn uitslag? Ik zou me toch op moeten geven!

“Ja! Jij bent de ultieme Robinson kanshebber. Niet omdat je de sterkste bent, alle proeven wint en als beste van iedereen vuur kan maken. Nee, jij wint omdat iedereen je mag. Ook omdat de mensen om je heen wat aan je hebben en omdat je te vertrouwen bent. Daarom blijf je keer op keer overeind op een eilandraad. En dan sta je opeens in de finale. Waarschijnlijk niet gepland, maar je bent er wel. Voor de kijkers thuis heb je dan al gewonnen want iedereen krijgt een enorme glimlach van je. En jij? Jij geniet.”

En nee, ik ga me echt niet alsnog opgeven. Maar ik vond de uitslag wel grappig. Wie weet ooit, als er nog eens zo’n kans voorbij komt.

Wat was jouw uitslag? En zou je mee willen doen?

17 gedachtes over “Testje: hoe ver zou ik komen in Expeditie Robinson?

 1. Toen Expeditie Robinson nog niet met BN’ers was, wilde ik altijd meedoen als ik later groot was… Maar nu? Ik zou het denk ik echt niet durven! Ook omdat iedereen meekijkt. Maar misschien als ze ooit met BN’ers (Bekende Bloggers) een editie gaan houden kunnen we samen meedoen :p

  Like

 2. Haha ik heb de test ook even gedaan: ik ben geen geschikte kandidaat 😛 Gelukkig was ik ook niet van plan ooit aan zoiets mee te doen. Sterker nog, ik heb dat hele programma nog nooit gezien…

  Like

 3. haha ik heb dezelfde uitslag als jij hebt. Nee ik zou er niet aan mee kunnen doen wanneer er meerdere “kampen” zouden zijn. Daar komt bij dat keuzes maken niet mijn sterke kant is 😂 Het lijkt mij wel een uitdaging om te zien hoe ver ik zou komen door enkel op mijzelf aangewezen te zijn.

  Like

 4. Hahaha Robinson Jenn! Ik zou echt de slechtste kandidaat ooit zijn. Na 2 uur niet eten val ik al van mijn stokje, buiten slapen lijkt me niks, de proeven in de hitte ook niet en dan ook nog die eetproef…. Bah haha !

  Like

 5. Wat dit betreft leef ik in een grot of op een andere planeet. Ik zie heel veel voorbijkomen over dat “gewone” nederlanders ook eindelijk mee mogen doen aan Expeditie Robinson, maar het trekt me niet. Het enige moment dat ik wel iets heb gezien, is toen er een oud klasgenoot mee deed.

  Like

 6. Toen de eerste editie op tv kwam, studeerde ik nog. Ik was toen nog geen 20. We hadden het er toen al eens over hoever we zouden komen. Maar mijn vriendinnen zeiden allemaal dat ze me er als eerste uit zouden stemmen, Met als reden: ik eet teveel en zou het hele rantsoen al in 1 dag hebben opgegeten :). Haha…

  Maar of ik mee zou willen doen? Voor het avontuur en de spellen, yes. Maar het hele smerige spelletjes er achter? Dat interesseert me dus niets.

  Like

 7. Whahahahaha nou mijn uitkomst, ik dacht, ik ben ongeschikt maar de test zegt wat anders, al kijk ik het niet, heb weleens een afl. gezien, vind er niets aan, noch zou ik meedoen, nou hier komt ie… mijn uitslag:

  Jij bent sluw en weet mensen op een slimme wijze voor je te winnen. Je bent enorm tactisch ingesteld. Op een slinkse manier weet jij alles zo te draaien dat jij je zin hoe dan ook krijgt. Je weet namelijk dat je niet de allersterkste bent in de proeven maar je snapt ook dat als je slim genoeg bent, je nog veel verder kan komen. Je bent overdag druk bezig met bondjes sluiten en ’s nachts maak je plannen in je hoofd. Nu maar hopen dat je niet betrapt wordt..

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.