Afgelopen week… #106

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Gisteravond gingen we uit eten, ik at carpaccio, een biefstukje en een toetje met heel veel chocola. De rest van de week aten we onder andere hutspot, boontjes, bloemkool en doperwten. Ik probeerde verschillende fruitcombinaties uit voor mijn smoothies en pakte regelmatig een lekker mandarijntje.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik heb wel vier dagen gewerkt, maar minder uren dan de afgelopen weken, het wordt nu steeds minder druk. Het eindejaarsproject loopt duidelijk richting het einde. Vrijdag kreeg ik leuk nieuws, ik kan aan de slag bij een ander project, komende week al.
Ik maakte regelmatig een wandelingetje, ben druk geweest met het sporten en natuurlijk met Nina.Op mijn vrije dag deed ik van alles, en in de avonden ben ik de films van The Hobbit er weer eens bij gaan pakken. Blijft leuk. En ik ontdekte een nieuw spelletje, Forge of Empires. Tot nu toe vind ik het leuk, maar meestal raakt het na een tijdje spelen toch in de vergetelheid. Ik zie wel hoe lang ik dit ga spelen.

img_7408

Kijk trouwens eens naar die blik op dat koppie. Stoer wijffie is het ook, nergens bang voor.

Afgelopen week in stappen
60.217

Afgelopen week werd ik blij van
Smeltende sneeuw, zon, gezelligheid, leuke nieuwtjes, Nina, gekke konijnensprongetjes, lunchwandelen, dooi, chocola, mijn voortgang met het sportplan, derbytraining na de kerstvakantie, lekker ontspannen.

Afgelopen week in sport
Derbytraining, een klein rondje hardlopen, twee lunchwandelingen, een avondje zwemmen. En natuurlijk de losse oefeningen en de trainingen via Sportplan Nederland.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over random acts of kindness, over 30 worden, ik nam jullie mee naar mijn koelkast en ik kletste wat.

Hoe was jouw week?

9974

3 gedachtes over “Afgelopen week… #106

  1. Druk en rustig tegelijk was mijn week, met wat telefoontjes en mailtjes tussen mij en mijn moeder, lezen, haken, beetje bloggen, dus nog meer lezen, reageren, en gisteren uit geweest 😀

    x

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.