Afgelopen week… #105

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik herontdekte de blender en maakte een paar keer een lekkere smoothie. In de avond aten we onder andere zuurkool, erwtensoep en verse bloemkool.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Werk, het is alleen niet zo druk meer, een heel groot verschil met vorige week. Verder deed ik eigenlijk helemaal niet zo veel, maar dat was ook wel bewust na de feestdagen. Even bijkomen. Lekker wandelen, lezen en in huis bezig zijn. Gisteren ging ik ondanks de gladheid toch de deur uit om te schminken op een kinderfeestje.

img_7357

Afgelopen week in stappen
65.230

Afgelopen week werd ik blij van
Lunchwandelen, Nina, vrolijke kinderen, een beetje meer rust op het werk, lekker tijd voor mezelf nemen.

Afgelopen week in sport
De trainingen via het sportplan, mijn andere losse oefeningen en vier keer een lekkere wandeling. Helaas is het voor derby nog kerstvakantie, maar komende week beginnen we gelukkig weer.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn 2016 in boeken, maakte mijn doelenlijst voor januari, deelde de dingen die op mijn wishlist staan, schreef over Sportplan Nederland en gaf jullie de mogelijkheid om je blog te spammen. Dat laatste mag nog steeds!

9974

7 gedachtes over “Afgelopen week… #105

 1. Ik blijf het veel vinden, zoveel boeken als jij hebt gelezen en dan ook nog blogs, hahaha maar mocht je nog wat zoeken, ik heb nu ook een tip boekenblog staan.

  Nog een tip voor een blog? Hmmmm es ff denken… Blogje om, matroos, ken haar nog niet zo heel lang, zij heeft mij gevonden, schrijft zeker leuk, denk ik, wie weet…

  https://blogjeomblog.wordpress.com/

  X

  Like

 2. Ik heb de slowjuicer weer van stal gehaald in dit nieuwe jaar. Het sporten houd ik hetzelfde tempo aan voor vorig jaar. Dat is me goed bevallen, maar zoveel stappen als jij zet daar kom ik volgens mij nooit aan.

  Like

 3. Oh wat fijn dat je ook zoveel wandelt! Ik wandel ook erg graag (zoals je misschien op mijn blog gezien hebt), maar helaas heb ik last van mijn pees in mijn rechtervoet en mag ik niet meer zoveel wandelen… Ik wandelde voorheen ook ongeveer 10.000 stappen op een dag. En nu, als ik er niet zoveel last van heb ongeveer 5000. En smoothies… hmmm, lekker!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.