Januari mini-bucketlist: new year, new you?

imagesDoor alle terugblikken en oud & nieuw dingen zou ik bijna vergeten dat ik ook nog een maandelijkse mini-bucketlist heb. Tijd om alsnog terug te kijken op december en een nieuwe lijst te maken.

December scoort aardig. Ik wilde een kerststukje maken, en er heeft inderdaad een mooi kerststukje op tafel gestaan. Helaas ben ik natuurlijk vergeten om hem op de foto te zetten, en inmiddels is het mooiste er wel weer van af, maar hij stond er wel.
Daarnaast wilde ik niet aankomen in december. Dat is gelukt. Nou ja, ik ben 100 gram aangekomen, met de normale schommelingen in je gewicht vind ik dat het gelukt is.
En tot slot wilde ik weer fanatieker gaan hardlopen. Ook dat is gelukt. De 70 kilometer van #DOcember heb ik niet gehaald, de #Santastreak ook niet, maar ik heb wel meer gelopen, en dat was mijn doel. De Santarun kon ik helaas niet doen door het werk, volgend jaar misschien beter.

Oke, nieuwe maanddoelen dus. Ik twijfel nog een beetje of ik ook echt aan goede voornemens ga doen, maar voor nu hou ik het gewoon bij de komende maand zoals altijd.

♥ Succes boeken met de 25 dagen challenge van Sportplan Nederland. Er komt nog een stuk over online, maar het is een programma waarbij je begeleid wordt op het gebied van voeding en training. Ik ben heel benieuwd wat het mij gaat brengen.

♥ Minimaal twee keer per week een lunchwandeling. Zeker met deze donkere dagen is het zó lekker om wat daglicht en frisse lucht te halen. Kan het iedereen aanraden.

♥ Maximaal twee keer in de week snoepen, en dan een normale portie. Mijn verjaardag aan het eind van de maand uitgezonderd, alhoewel ik ook niet echt van plan ben om dan helemaal los te gaan.

Heb jij doelen voor de komende maand?

11 gedachtes over “Januari mini-bucketlist: new year, new you?

 1. Goede voornemens doe ik nooit aan, geloof ik niet in. Doelen heb ik ook nog niet voor mezelf, misschien toch eens doen.Ja, ik heb er 1 voor dit jaar, een andere baan vinden 🙂
  Max 2 x in de week snoepen, lijkt me nog best lastig. Wij snoepen niet veel maar ik denk dat ik toch wel 4x per week een chocolaatje pak.

  Like

 2. Wat is een normaal portie snoepen, hahahaha nee nul, ik heb altijd nul voornemens, als ik iets wil doen, dan doe ik dat gewoon, en de tijd, bestaat niet zeggen ze weleens en soms gaat die zo snel dat het even niet klopt nog 😉

  x

  Like

 3. Mijn reacties komen op een of andere manier niet aan.

  Zo een lunchwandeling is heerlijk en wat goed dat je dit gaat doen. Ik heb geen echte voornemens maar ik hoop wel dat ik blijf hardlopen.

  Like

 4. Mooie doelen voor januari! En een normale portie snoepen? De aanbevolen portie wat er op de zak/verpakking staat of zo?

  Zelf heb ik niet echt per maand doelen of zo, maar wel een doelenlijst voor 2017. Oh, wel ga ik met mijn ouders, oma en zussen deze maand kijken naar bruidsjurken.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.