Spam je blog!

TulipsIk vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus vandaag mag je weer een keer spammen! Laat de link achter in het daarvoor bestemde vakje, vertel kort iets over jezelf en je blog, of spam de blog van iemand anders die het volgen waard is!

8 gedachtes over “Spam je blog!

 1. als jij bij hem reageert al is het op 1 blogje, reageert hij zeker altijd terug: http://dimario.info/
  ken hem al vanaf de begintijd, ergens in 2004… 3 blogjes per dag, een info blog over de datum van vandaag, een wijsheid, en een foto of filmpje in de avond, aan jou de keuze. ERg leuk šŸ˜€

  Een volgende keer, geef ik je weer een ander oudje mee die al jaren en jaren mee draait šŸ˜‰

  X

  Like

 2. Ik ben eigenaar van http://Www.jillopcuracao.nl

  Mijn blog gaat over mijn leven op CuraƧao. Ik ben namelijk onlangs geƫmigreerd naar curacao. naast de wekelijkse blog post schrijf ik ook over alle leuke dingen die je als toerist moet zien als je hier op vakantie bent. Ik probeer het altijd eerst uit voordat ik er over schrijf.

  Kom je kijken?

  Xx

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.