Afgelopen week… #100!

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere lasagna, hutspot, stamppot boerenkool en we gingen een avondje gourmetten bij mijn ouders. Altijd gezellig.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Vier dagen werken, een dag schminken en er is een dag compleet verdwenen. Nee, zonder gekheid, op mijn vrije dag, deze week de vrijdag, hebben we van alles gedaan, maar allemaal van die dingen die anders blijven liggen. Aan het eind van de dag begon het donker te worden, terwijl ik het gevoel had dat ik nog maar net ontbeten had. ’s Avonds was eigenlijk training, maar in plaats daarvan ben ik met Nina op de bank in slaap gevallen. Toen ik wakker werd was de training al half voorbij.
Nina had gisteren een speeldate, een andere chihuahuapup van twee weken jonger. Erg schattig om te zien, die twee spelende hondjes. En na een tijdje waren ze zo moe dat ze bovenop elkaar gestapeld in slaap vielen.

img_6988

Afgelopen week in stappen
56.998

Afgelopen week werd ik blij van
Nina, december, spelende hondjes, gezelligheid op het werk, een nieuw project binnen het werk, hardlopen, gourmetten, de verwarming in mijn auto, de konijnen, wijn.

Afgelopen week in sport
Op kantoordagen regelmatig de benen strekken met de cardio challenge, drie rondjes hardlopen, losse oefeningen

♥ Afgelopen week las ik
Ik ging verder in Veertien, maar ik las niet veel deze week.

Afgelopen week schreef ik
Ik had twee dagen geen internet, maakte mijn nieuwe doelenlijst, liet zien wat er in mijn puppypakketten zat en schreef over de hardloopuitdagingen van december.

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #100!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.