Toos Internetloos

img_5107He, hallo, daar ben ik weer, ik leef nog hoor. Ik had mooie blogplannen voor deze week, maar ja, ik doe nog steeds niet aan vooruit plannen, dus op het moment dat het internet uitvalt hang je een beetje.

Maandagavond viel opeens mijn beeld stil toen ik iets aan het terugkijken was. Ik dacht dat hij vastliep, startte het programma opnieuw op, maar op het zelfde punt bleef hij weer hangen. En toen zag ik dat andere sites ook niet meer werkten.
Helaas, het hele internet bleek er uit te liggen. Hoopvol als ik was heb ik nog even het modem en de router gereset, maar het mocht niet baten helaas. Twitterend Nijmegen bleek ook last te hebben van problemen, een mooie algemene storing dus.
De zoveelste, ik heb in de laatste maand al meer storingen gehad dan in de afgelopen vijf jaar, en dat vind ik een beetje de spuigaten uit lopen. Ik kan prima een avond zonder internet hoor, en ook wel zonder tv (die deed het gisteren overigens wel gewoon). En storingen kunnen natuurlijk een keer voorkomen, dat heb je overal wel. Maar zo vaak, dat is niet leuk meer. Het wordt alleen maar duurder en de service en de verbinding worden er niet beter op. Maar goed, doe je niks aan.
Gisteravond was het internet opeens weer terug, na meer dan vierentwintig uur geen verbinding. Het bleek een kabelbreuk te zijn.
Hoe dan ook, ik ben weer online, en ik heb me ondertussen prima vermaakt hoor. Maar ik hoop wel dat dit voorlopig de laatste keer was.

9974

14 gedachtes over “Toos Internetloos

  1. Heerlijk hè zo een keer zonder internet!? Ja, alleen als niemand dan internet heeft! Beetje zoals een autoloze zondag en niet dat ik alleen geen auto mag rijden!😆

    Like

  2. Gelukkig ben je er weer! Wij hadden gisteren ook een internetstoring in de buurt, terwijl ik aan het werk was. Al onze systemen lopen via het internet, dus je kan op zo’n moment helemaal niks. En de arts had geen idee meer wie haar volgende patiënt zou zijn, hahaha!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.