December mini-bucketlist: baby, it’s cold outside!

decemberVolgens mij heb ik ergens een paar dagen overgeslagen of in winterslaap gelegen hoor, november was weer veel te snel voorbij. Maar ik heb ook zeker zin in december, dus zo erg is dat nou ook weer niet. De feestmaand vind ik altijd zo gezellig. En bij een nieuwe maand hoort natuurlijk een nieuwe doelenlijst!

In november wilde ik de Suikervrij in 12 dagen-cursus opnieuw door gaan nemen. Dat is helemaal gelukt, ik ben weer helemaal opgefrist en een weer een stuk bewuster dan ik was.
Daarnaast wilde ik mijn losse oefeningen richten op de benen en de core, dat is ook gelukt. Hoewel ik best nog een beetje consequenter had willen zijn.
Tot slot wilde ik NaNoWriMo halen… Wie me op andere social media volgt heeft het misschien al gelezen, ik heb het helaas niet gehaald. Voor de eerste keer in vijf jaar, en ik baal er best een beetje van.

Goed, tijd voor een nieuw lijstje:

♥ Ik wil een mooi kerststukje maken, dat vind ik zo leuk om te doen en het staat ook zo gezellig op tafel.

♥ Ik wil niet aankomen. Al dat lekkere eten wat eigenlijk wel een beetje bij december hoort, ik wil genieten, maar wel opletten. Afvallen zou mooi meegenomen zijn, maar met niet aankomen ben ik eigenlijk al wel tevreden.

♥ Hardlopen! Ik ben de motivatie een beetje kwijt in de kou en in het donker, maar die wil ik terug. Er lopen twee leuke projectjes van Girls Love 2 Run en van Just Keep Running waar ik later nog iets over wil schrijven, maar ik zou mezelf verbazen als ik die ga halen. Oh wacht, dat moet ik natuurlijk niet zeggen, dat is te negatief. Hoe dan ook, ik ben al tevreden als ik mijn motivatie terug heb en een paar keer gewoon ga in december. En ik wil de Santa Run in Nijmegen gaan lopen (als ik die avond niet hoef te werken).

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?

9 gedachtes over “December mini-bucketlist: baby, it’s cold outside!

 1. Wat jammer dat het nanowrimo niet gelukt is… enig idee waarom dat zo is?

  De rest gaat je vast lukken. Het zijn geen mega grote,,dat is een brug te ver doelen. Doe je een terugblik in januari? Of een ander soort blog post want ben benieuwd!

  Like

 2. Niet aankomen vind ik een mooi doel! Je hoort zoveel over afvallen. Terwijl gewoon niet aankomen ook al netjes is.

  Ik heb nog niet nagedacht over doelen voor deze maand. Ben er eigenlijk niet zo mee bezig 🙂

  Like

 3. Ik wil mijn Goodreads-challenge afmaken, dan heb ik 90 boeken gelezen.
  Mijn nagels laten groeien, zodat ze mooi zijn rond kerst (ben een bijter *bloost* )
  Een visionboard/bucketlist maken voor 2017. Doe ik elk jaar. Love it!
  Mijn kast vol make up spullen opruimen en wegdoen wat weg kan.

  Like

 4. Ahh jammer dat NaNoWriMo niet gelukt is, maar wel fijn dat de rest gelukt is 🙂 . En mooie doelen heb je opgesteld! Kerststukje maken is ook echt super leuk! En hardlopen, love it! Ik wil volgend jaar dat ook weer gaan doen hihi.

  Liefs!

  Like

 5. NaNoWriMo is mij ook niet gelukt, maar gelukkig zijn er nog 11 maanden in een jaar waar je gewoon kunt blijven schrijven.

  Je hebt wel mooie doelen voor deze maand!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.