Running December: #Santastreak en #DOcember

imagesHardlopen… Ik moet de motivatie de laatste tijd echt keihard zoeken, de kou en het donker zijn niet echt uitnodigend. Extra vroeg mijn bed uit als ik al heel vroeg moet opstaan ook niet. En dus loop ik niet zo veel meer.

Of eigenlijk, ik loop nog hard als onderdeel van de warming up op trainingsavonden, en af en toe op een vrije dag. Ergens schijnt mijn conditie toch vooruit te zijn gegaan, dus daar ging in ieder geval niets mis.
Maar ondanks dat ik op dit moment zo gedemotiveerd ben als wat, ik mis het hardlopen. Voordat ik er aan begon had ik nou nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen, maar echt, ik heb zin om weer te gaan.
En gelukkig hebben Just Keep Running en Girls Love 2 Run een mooie uitdaging neergezet voor december. Ieder een uitdaging die je ook nog eens prima kunt combineren.
Just Keep Running komt met de #Santastreak. Iedere dag even hardlopen, het hoeft niet hard, het hoeft niet ver, als je maar gaat. Maar… één dag niet gelopen, en je ligt er uit. Helaas gaat deze uitdaging het niet meer worden, want vandaag ben ik toch echt game over. Tenzij ik nu nog ga rennen, maar… nee. Maar gisteren en eergisteren heb ik wel gelopen, en dat is een begin. Zoals ik bij mijn doelen al aangaf, ik ben al blij als ik mijn motivatie een beetje terug vind en weer gewoon de deur uit ga.
#DOcember van Girls Love 2 Run maakt nog wel een kans, maar ook dat is een pittige hoor. Zeventig kilometer hardlopen in december. Ik zit nu op vijf. En aangezien ik toch wel wil proberen om zo veel mogelijk dagen te gaan lopen maak ik nog wel een kans, dus deze geef ik nog niet op. Lukt het, hartstikke leuk, lukt het niet, dan ben ik in ieder geval weer gegaan.

Doe jij mee met één van beide uitdagingen, of misschien met allebei?

3 gedachtes over “Running December: #Santastreak en #DOcember

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.