Afgelopen week… #99

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Maandagavond voelde ik me weer stukken beter en ik had enorm zin in pizza, en omdat maandag ook actiedag is hebben we er een besteld.  We aten ook onder andere zuurkoolstamppot, een broodje hamburger en lekkere bami.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Veel werken weer, lekker wandelen, spelen en knuffelen met Nina en we hebben twee dagen op een winterfair gestaan. Helaas was het ijskoud en kwamen er maar weinig mensen.

img_6932

Afgelopen week in stappen
58.209

Afgelopen week werd ik blij van
Een nieuw record op mijn zoveel mogelijk rondjes in vijf minuten skaten, zonlicht, chocoladekruidnoten, mijn Pad Thai met Kip, verse popcorn, mijn warme winterjas, leuke post, Nina’s schattige snurkjes als ze slaapt, een kleine inhaalslag op NaNoWriMo.

Afgelopen week in sport
Ik heb de app van 30 day cardio challenge ontdekt, het zijn korte oefeningen waar je in een paar minuten mee klaar bent, dus ik doe het niet echt om iets te trainen, maar het is wel erg fijn om even de benen te strekken in de pauze op kantoor. Verder een derbytraining, lekkere wandelingetjes met Nina en natuurlijk mijn normale losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik las Judas uit. Recensie volgt.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde het recept voor Pad Thai met Kip, schreef over wat ik vroeger wilde worden en vulde de Mag Ik Even Zeiken tag in.

9974

 

5 gedachtes over “Afgelopen week… #99

  1. Balen dat de fair niet zo druk bezocht was. En dat het ook nog eens ijskoud was (maar op de een of andere manier verwacht ik ook kou op een winterfair ;)).

    En je hondje is zo schattiggg! ❤

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.