Tag: mag ik even zeiken?

Deze tag kwam ik tegen bij Mama’s met Thee, en hij is bedacht door Mariska. Eigenlijk ben ik niet zo’n zeikerd, maar deze vond ik wel erg leuk om in te vullen. En ach, iedereen heeft wel eens iets te zeiken toch? Dus mag ik ook even?

Waar kun jij je gigantisch aan ergeren?
Mensen (vreemden) die ongevraagd veel te dicht bij me komen staan. Hallo, personal space? En in het verlengde daarvan: mensen die me bij het eerste contact meteen ‘lieverd’ of iets soortgelijks noemen. En mensen die me helemaal niet kennen, maar wel precies weten wat ik moet doen en hoe ik dat moet doen.

Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
Bumperklevers! En mensen die achter me lopen te knipperen met de lichten omdat ze er langs willen, terwijl ik gewoon op de maximum snelheid zit.

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Olijven.

Waar wil je op dit moment over zeuren?
Over de kou. Ik wil de zomer terug!

Welke artiest kun je echt niet uitstaan?
Mijn eerste ingeving was Gordon, maar aan de andere kant vind ik hem wel erg leuk in dat programma met de ouderen, dus echt niet kunnen uitstaan is dat ook niet. Nee, ik kan zo niemand bedenken, maar er is er vast wel één.

Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
Strijken! Dat doe ik dan ook zo weinig mogelijk. Lief wil zelfs zijn zakdoeken graag gestreken hebben, maar dat mag hij lekker zelf doen.

Waar stoor je je zodanig aan op een blog dat je meteen weer wegklikt?
Popups. In een hoekje valt het nog wel mee, maar een popup die zo’n beetje het hele scherm vult en ook nog eens bijna niet weg te krijgen is, dan haak ik af. Tenzij het iemand is die ik al heel lang volg, dan kan ik het iets beter hebben.

Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?
De meeste talentenjachten. Ze verzinnen overal wel weer iets voor.

Aan welk make-up product heb je een hekel?
Ik heb nergens echt een hekel aan, maar ik ben geen fan van foundation.

Wil je verder nog ergens over zeiken?
Nee, ik ben wel even klaar met zeuren.

7 gedachtes over “Tag: mag ik even zeiken?

  1. Haha geweldige tag. Ik zeur ook echt heel vaak tegen mijn moeder over vanalles wat er die dag is gebeurt. Oeps gelukkig neemt ze niet alles heel serieus en dat is maar goed ook.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.