Matthijs Maaltijdbox + recept: viscurry met sugarsnaps

img_6857Naast het leuke pakketje wat ik mocht krijgen via #echtepostiscool kregen alle deelnemers ook nog een extraatje. Ik mocht de Matthijs Maaltijdbox testen. Ik kreeg de Flexitariër box, en maandagavond werd hij bij mij bezorgd.

Allereerst complimenten voor de mooie bezorgtijd van de box. Ik kreeg een bericht dat hij rond half zes bezorgd zou worden, en hij wérd ook rond half zes bezorgd, dat maak ik niet zo vaak mee.
Ik kreeg een goed gevulde box waar ik vier maaltijden mee zou kunnen maken. Een receptenboekje voor de maaltijden zat er bij. Wat een lekkere dingen zaten er in. Maar ook dingen die ik nog nooit gegeten had, ik was erg benieuwd.
Lief is een wat moeilijkere eter. Rijst kan hij niet tegen, dus de rijststicks en de bulgur durfde hij niet aan, en hij is ook niet zo van exotische dingen proberen. Dus ik heb er een beetje mijn eigen draai aan gegeven en zelf maaltijden in elkaar gezet. De dingen ie we allebei lusten hebben we er uit gehaald om wel samen te eten en wat er overbleef gebruikte ik voor mijn maaltijden om mee te nemen naar mijn avonddiensten. Ik maakte onder andere viscurry met sugarsnaps.

Ingrediënten
150 gram groene curry
200 gram sugar snaps
2 rode uien
3 tomaten
200 gram koolvisblokjes

Bak de visblokjes aan op een middelhoog vuur. Snijd één van de uien grof en één van de uien fijn. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Was de sugarsnaps en verwijder de puntjes en de draadjes.
Voeg de groenten toe aan de visblokjes en roerbak alles enkele minuten. Voeg tot slot de curry toe en roer het door de groente met vis. Laat het nog een paar minuten sudderen terwijl je het regelmatig blijft omscheppen.

Lekker met wat bulgur.

5 gedachtes over “Matthijs Maaltijdbox + recept: viscurry met sugarsnaps

 1. Even een plak berichtje, alles is oké.
  Ik kom even gedag zeggen, i’m still alive!
  Omdat velen mij gingen missen heb ik even een update geplaatst, maar ik ben er nog niet helemaal, de onrust om weer te haken is groot, plus vanaf maandag werk ik er weer een ochtend bij, de nieuwe dienstregeling gaat per nu van start.
  Ik wens jou/jullie een heel fijn weekend toe, nog even geduld en ik zal er ook vast en zeker weer zijn.
  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.