De blogger dilemma tag

blogIk was mijn concepten aan het doorspitten en vond daar tot mijn verbazing deze tag. Had ik die echt nog nooit ingevuld? Ik had de vragen al ruim een jaar geleden opgeslagen, maar daarna blijkbaar helemaal vergeten. Ik weet niet meer waar ik hem gevonden heb of wie hem bedacht heeft. Verdien jij de credits? Laat het dan gerust even weten!

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?
Die is nog niet zo moeilijk. Ik blog omdat ik zo graag schrijf, dus nooit meer tekst zou een beetje raar zijn. Nooit meer foto’s op mijn blog dus.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
Doe dan het wachten maar denk ik. Huilbuien zijn vreselijk, en ik huil al meer dan genoeg zonder dat ik dat wil. Tijdens het wachten ga ik wel een half uurtje wat anders doen. Er staat nergens dat ik 30 minuten naar het scherm moet staren tot mijn blog in beeld komt.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op reacties die je ontvangt?
Deze vind ik wel lastig. Ik blog niet om geld mee te verdienen, en af en toe een advertentie is leuk als bijverdienste, maar voor een groot deel? Nee, dat vind ik niks. Maar niet meer reageren op reacties zou ik ook zo jammer vinden. Ik ga toch voor de advertenties, die kunnen jullie nog ontwijken door een adblocker te gebruiken.

Geen social media of geen mailbox?
Hmm, aangezien de tag over bloggen gaat neem ik aan dat dit ook voor het bloggen geldt. Dan zou ik gaan voor geen social media. Daar doe ik in combinatie met mijn blog niet zo veel mee. Voorwaarde is wel dat ik het privé gewoon mag blijven gebruiken. Privé kan ik mijn mailbox wel missen, maar mijn social media echt niet.

Je foto’s zijn altijd wazig of je hebt altijd witregels tussen je zinnen op je blog?
Beide erg irritant, maar persoonlijk kijk ik liever naar witregels dan naar wazige foto’s. Ik hoop dan maar dat jullie daar hetzelfde over denken.

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen?
Ik denk dat ik in twee uur nog best wel wat gedaan kan krijgen. Ik zou het zonde vinden als mijn artikel na een halve dag verdwenen zou zijn.

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je lay-out is heel simpel en wit?
Haha, wat een moeilijke vraag. Mijn blog is juist persoonlijk, dus als ik niks persoonlijks meer mag schrijven dan houdt het op te bestaan lijkt me. En mijn lay-out is al simpel en wit. Snel gekozen dus.

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin’ werkt niet?
Ik baal iedere keer als Bloglovin’ niet goed werkt, het is nog altijd mijn favoriete manier om blogs te volgen. Maar daar is vast wel een andere manier voor, ik geloof dat ik spam toch echt nog iets vervelender vind. Dan neem ik wel afscheid van Bloglovin’.

Je artikel moet altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft?
Lastig, hier pas ik allebei voor hoor. Maar als ik moet kiezen, laat me dan maar rijmen, negativiteit probeer ik zo veel mogelijk uit mijn hoofd te houden.

Je moet reclame maken voor je blog aan iedereen die je spreekt of je moet elke dag een shirt aan met ‘bezoek mijn blog (naam van je blog)’?
Dit vind ik denk ik wel de lastigste vraag die er bij zit. Ik ben niet van het reclame maken, en zeker niet bij de mensen die ik in real life spreek. Niet dat het een geheim is, absoluut niet, maar ik loop er ook niet mee te koop. Maar elke dag eenzelfde shirt dragen doe ik ook liever niet, daarvoor hou ik te veel van variëren. Maar ik ga toch maar voor het shirt denk ik, dan varieer ik wel met vormen en kleuren. Mag ik er dan wel af en toe een truitje overheen dragen?

Wat doe jij liever, altijd reclame maken of ga je ook voor het shirt?

6 gedachtes over “De blogger dilemma tag

  1. Wat een vragen zeg. Haha. Gelukkig hoeven we daar niet echt tussen te kiezen. Al zouden sommige wel makkelijk zijn voor mij, ik geloof niet dat ik überhaupt aan meer dan twee uur bloggen per week toe kom 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.