Review: The Artisan Cheese Maker’s Kit & Lid Sid + winactie! [GESLOTEN]

crukrh2lEen tijdje geleden werd ik door Radbag benaderd of ik het leuk zou vinden om iets uit de webshop te reviewen. Radbag staat bekend om leuke en bijzondere cadeaus, dus daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik koos voor The Artisan Cheese Maker’s Kit en Lid Sid.

Lid Sid
img_6716
Lid Sid is een grappige maar ook erg handige keukenhulp. Ken je dat, tijdens het koken klapt het deksel dicht en kookt de boel over? Lid Sid kan dat voorkomen. Hij hangt aan de rand van de pan en houdt het deksel tegen, zodat de overbodige stoom en hitte uit de pan kunnen. En ja, dat ziet er uit alsof iemand met veel moeite uit (of in, dat ligt eraan hoe je hem ophangt) de pan probeert te klimmen.
Dat moest natuurlijk meteen geprobeerd worden. Lief was bezig een pan zuurkool te maken, maar hij was er even bij weggelopen. Natuurlijk kon ik het niet laten om mijn nieuwe hulpje even te testen, en hij doet zijn werk uitstekend. Hij doet wat hij belooft, en daarnaast was hij ook niet te beroerd om Lief even te laten schrikken.

The Artisan Cheese Maker’s Kit
img_6715
Toen ik dit setje tegenkwam was ik eigenlijk meteen verkocht. Dit moest mijn cadeau worden, zelf kaas maken leek me erg leuk om te doen.
Met de set kun je vier soorten kaas maken: ricotta, geitenkaas, mozzarella en panir. Ik ben erg benieuwd.
De set komt in een mooi compact doosje, en alles wat je nodig hebt zit er in, behalve melk en water natuurlijk. Extra positief punt: de ingrediënten zijn vegetarisch en niet genetisch gemanipuleerd.
Helaas is het er nog niet van gekomen om daadwerkelijk een kaas te maken, maar ik ben nu al erg positief over deze set. De instructies zijn duidelijk, maar wel in het Engels. Voor mij geen probleem, maar houd daar wel rekening mee als je moeite hebt met Engels.
Een leuke cadeautip voor mensen die graag in de keuken staan.

De webshop
Dit was mijn eerste ervaring met Radbag, maar zeker niet de laatste. Je vindt er leuke, grappige en bijzondere cadeaus, dingen die je niet snel ergens anders tegenkomt. Geen inspiratie? Gebruik dan de cadeauvinder om het perfecte cadeau voor je ontvanger te vinden.
Ik heb mijn bestelling in het weekend geplaatst, en op woensdag deed de bezorger zijn eerste poging. Snelle levering dus, en erg goed geregeld. Radbag is zeker een aanrader als je op zoek bent naar leuke cadeaus voor Sinterklaas of Kerst.

Winactie
Dat is nog niet alles! Ik mag van Radbag twee keer € 30,- shoptegoed weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Niet veel: geef hieronder in een reactie aan dat je meedoet, en zorg dat je een geldig e-mailadres invult. Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je me wil volgen op Bloglovin’, maar dat is niet verplicht. Op 8 november maak ik de winnaar bekend.

radbag

4 gedachtes over “Review: The Artisan Cheese Maker’s Kit & Lid Sid + winactie! [GESLOTEN]

  1. Oooh wat een leuk cadeau! Ik ben benieuwd hoe je kaas gaat smaken haha. Voor mij komt er ook nog een samenwerking met Radbag aan, dus ik vind het niet helemaal eerlijk om mee te doen aan de winactie haha. Ze hebben wel erg leuke producten!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.