Afgelopen week… #89

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Het was nog erg warm deze week, dus we hebben waarschijnlijk voor de laatste keer dit jaar de barbecue aangezet. Ik maakte onder andere nog zo’n lekkere maïskolf en gegrilde champignons. Ik probeerde ook voor het eerst Skyr, en ik vond het lekker. Verder aten we onder andere verse boontjes  en bloemkool.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandagochtend begon ik nog met een beetje schoonmaken in huis, maar al snel was het eigenlijk te warm en ging ik lekker buiten zitten genieten van het mooie weer. In de middag heb ik een paar uur meegedraaid op de kermis in Cuijk en toen ik afgelost werd hebben we natuurlijk nog even rondgelopen.
Dinsdag was een rustige dag, ik heb vooral veel buiten gezeten, lekker lezen, vacatures zoeken en puzzelen. In de middag bleek opeens dat het niet goed ging met onze Bambi. Ze is heel snel in mijn armen overleden, we konden niets meer doen.
De rest van de week was eigenlijk meer van hetzelfde. Lekker genieten van het weer, en rustig aan doen. En toen het eenmaal een beetje minder warm was ook nog wat schoonmaak- en opruimwerk.

Afgelopen week in stappen
55912

Afgelopen week werd ik blij van
Het geweldige weer, lekker kunnen lezen, hardlopen, gezellige mensen, knalroze nagellak, bruisend water met grapefruitsmaak, ijsjes.

Afgelopen week in sport
Bijzonder weinig eigenlijk. Ik ging een rondje hardlopen, deed mijn losse oefeningen en dat was het wel.

Afgelopen week las ik
Ik las het negende deel van Middernacht uit. Blijkt dat helemaal niet het laatste deel te zijn, er komen er nog vier die nog niet uit zijn. Zo frustrerend, nou weet ik nog niet hoe het afloopt. Ik maakte ook een begin in de Verwarde Cavia van Paulien Cornelisse.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over Bambi, liet foto’s van mezelf door de jaren heen zien, vulde de Thee Tag in en schreef over de inhoud van mijn tas.

9974

Een gedachte over “Afgelopen week… #89

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.