Let’s time travel: foto’s door de jaren heen

12745823_969302479827158_5229106932692308189_nSinds 2011 heb ik een Facebookprofiel, en in de loop van de jaren heb ik een behoorlijk aantal profielfoto’s verzameld. Ik keek ze laatst terug, erg leuk om te zien. En daarom heb ik er een overzichtje van gemaakt, van 2011 tot en met 2015.

2011:

img_6332
Wauw, blond! Dat is inderdaad een tijdje geleden. Mijn eigen haarkleur is donkerblond, en hier had ik er nog highlights doorheen waardoor het nog lichter werd. En van zichzelf werd het ook nog steeds lichter.

2012:

img_6335Twee foto’s maar dit jaar. Ergens aan het begin van het jaar was ik het blonde helemaal zat, ik wilde iets anders. Donker moest het worden. Dit was de eerste stap, en eigenlijk viel het me bij het terugzien van deze foto’s pas op dat ik later steeds een beetje donkerder ben gegaan.

 

2013:

img_6341
Weer een beetje donkerder. Qua kilo’s een beetje lichter, maar ik heb niet het idee dat je dat in mijn gezicht heel goed ziet. De laatste foto vind ik nog steeds een erg mooie foto van mezelf.

2014:

img_6349
Dat jaar had ik veel foto’s zo te zien. Met een keer ombre haar, de punten waren toen zo mooi licht geworden dat we het zo hadden gelaten. Toen vond ik het leuk, maar bij nader inzien niet leuk genoeg bij mij om het nog eens te doen.

2015:

img_6356

De meest recente foto’s, op die hier in de zijbalk na dan, die is van dit jaar.

De meeste foto’s heb ik zelf gemaakt. Ik vond het zelf wel leuk om terug te zien, een soort van mini-tijdreisje. Welke vind jij het leukst?

9974

10 gedachtes over “Let’s time travel: foto’s door de jaren heen

  1. Wat superleuk om te zien! Ik hou altijd van wat ik ken, dus ben geneigd te zeggen dat ik de meest recente foto het leukst vind, maar ik moet zeggen dat ik de allereerste twee ook heel mooi vind met dat blonde haar.

    Like

  2. Super gaaf zo, ik kijk ook weleens en zie wel verschillen, punt is alleen, dat vele foto’s nog analoog zijn, in albums zitten dus, hahaha

    2011 de eerste 2 foto’s vind ik het meest mooi 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.