#30DayBlogChallenge: de inhoud van mijn tas

imageIk durf het bijna niet te zeggen, maar mijn tas is echt een rommeltje. Natuurlijk ruim ik hem wel eens op, maar vervolgens verzamel ik toch weer zo veel dingen in de loop van de tijd dat er al snel weer veel in zit wat er niet in hoort. Heb jij dat ook? Maar er zijn een aantal dingen die standaard in mijn tas zitten als ik er mee de deur uit ga.

♥ Een notitieboekje
♥ Mijn portemonnee
♥ Een flesje water
♥ Mijn agenda
♥ Maandverband
♥ Mijn camera
♥ Handcreme
♥ Minstens drie pennen
♥ Pepermuntjes
♥ Een zonnebril
♥ Een concealer
♥ Een potje nagellak
♥ Mijn telefoon
♥ Mijn sleutels

Wat zit er altijd in jouw tas?

9974

Advertenties

6 thoughts on “#30DayBlogChallenge: de inhoud van mijn tas

Add yours

 1. Ik heb eigenlijk niet altijd een tas bij…
  Als ik een tas bij heb is dat meestal mijn rugzak, waar altijd mijn schrijfmap, pennen, wat te drinken en mijn astma-medicijnen in zitten. Heb ik mijn handtas bij, dan dump ik daar mijn astmamedicijnen, een pen, mijn portemonnee, sleutels en telefoon in.

  Like

 2. Het hangt ervan af welke tas ik bij mij heb, heel soms wil ik nog weleens switchen maar nu heb ik mijn Santa Susanna tas al enige tijd en die is heerlijk, maar 1 vak en een ritsvakje dan, verder niets, zomers model. Maar altijd zit erin, mijn adresboekje, telefoon alleen als ik ga werken of lange ritten ga maken, agenda, pennen, batterijen, camera, nou ja, soms ook niet eens… Het is maar net wat ik ga doen. maar adresboek en een notitie boekje altijd! Een waaier, dat is een Indische gewoonte, of Spaans, tropisch dus. 😉

  Mijn portomonee, maar ik ga ook vaak boodschappen doen zonder handtas en alleen mijn portomonee… en mijn portomonee is al een tas op zich, hahaha

  X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: