Afgelopen week… #86

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik at veel salades op het werk, erg lekker met het warme weer. Ook had ik een broodje met pulled pork, zeker een aanrader. Thuis aten we onder andere verse boontjes, champignons en BBQ.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandagochtend begon ik de dag met een rondje hardlopen in de regen. Sommige mensen zweren erbij, maar ik vond het helemaal niks. Het loopt gewoon niet lekker vind ik. Het werd dus maar een klein rondje, ik was er al heel snel klaar mee. Daarna ben ik aan het werk gegaan en ’s avonds gingen we nog even naar de kermis in Oss.
Eigenlijk was ik de hele week aan het werk, dus zo veel valt er ook niet te vertellen. Het was niet zo’n boeiende week. De meeste avonden zat ik gewoon rustig op de bank of buiten. Film kijken, kleurenpuzzels maken en lekker lezen, heerlijk rustig, maar niet heel spannend.
Zaterdag stonden we op de Riverside USA dag. Hartstikke leuk, maar wat was ik kapot aan het eind van de dag.

Afgelopen week in stappen
53.089

Afgelopen week werd ik blij van
Het lekkere weer,  een geslaagde maïskolf, heel veel gezelligheid, het einde van een regenbui, lekker ontspannen.

Afgelopen week in sport
Een klein rondje hardlopen dus, en mijn losse oefeningen. De rest van de week is het helaas niet meer van hardlopen gekomen.

Afgelopen week las ik
Ik las het tweede deel van de Middernacht-serie uit, begon in deel 3 en ik begon in Blonde Boeddha.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde 5 Tasty-recepten die ik eens wil maken, schreef over tv-programma’s waar ik wel aan mee zou willen doen en deelde het recept van mijn maïskolf van de barbecue.

Hoe was jouw week?
9974

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachtes over “Afgelopen week… #86

  1. Wandelen in de regen ja, zo nu en dan doe ik het er zelfs om, of zelfs fietsen, maar hardlopen? Nee, hier ook niet, hahaha

    Mijn week, was onverwacht een hele drukke leuke week, wat je vanzelf ergens ziet als je het nog niet gezien hebt op mijn blog 😉 Een boottochtje in Amsterdam, mijn werk het watergevecht en zaterdag het wereldfestival in de stad met concerten. 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.