Afgelopen week… #85

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik maakte weer eens bananenpannenkoekjes voor het ontbijt, erg lekker weer. We aten onder andere ook spinazie, lasagne en champignonschotel. Op het werk at ik veel soep en salade en een lekker broodje met roerei en zalm.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandagochtend had ik de gevreesde afspraak bij de huisarts. Ik kon meteen bloedprikken, waar ik nu nog altijd een blauwe plek van heb. In de middag ben ik voor de laatste keer dit jaar naar de camping geweest voor glittertattoos.
De rest van de week was ik voornamelijk aan het werk, het blijft druk en het is natuurlijk vakantietijd.
Dinsdag kreeg ik de positieve bloeduitslagen, ik was zo opgelucht. In de avond ging ik naar de kapper en ik ben weer helemaal blij met mijn nieuwe kapsel.
Woensdagavond besloten we om lekker te gaan zwemmen. Donderdag gingen we nog even kijken op de kermis in Oss, en daar zijn we zaterdagavond ook nog even geweest. Zaterdag overdag heb ik geschminkt op een braderie bij ons in het dorp.

img_6182

Afgelopen week in stappen
45.893

Afgelopen week werd ik blij van
Het mooie weer, lekker kunnen hardlopen, een bezoekje aan de kapper, een mooie zonsondergang, orchideeën.

Afgelopen week in sport
Een rondje hardlopen, een wandeling en mijn losse oefeningen

Afgelopen week las ik
Ik las het eerste deel van de ‘Middernacht’ serie uit en begon in het tweede deel.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef wat ik vond van het nieuwste Harry Potter boek, deelde mijn opluchting over de bloedtest, schreef over verzamelingen en obsessies en kletste maar wat raak.

Wat was het hoogtepunt van jouw week?

9974

5 gedachtes over “Afgelopen week… #85

 1. Heel fijn dat je bloeduitslagen goed bleken te zijn! Ik ben daar ook altijd zo bang voor als er iets onderzocht moet worden. Ik moet dan altijd mijn moed heel erg bij mekaar schrapen om naar de uitslag te gaan vragen.
  Fijne nieuwe week gewenst!

  Like

 2. Mijn hoogtepunt was zekerweten mijn super gezellige weekend… zaterdag ben ik uit eten geweest met groepje vrienden en gisteren kwam mijn tante die ver weg woont op bezoek! wat fijn dat de bloeduitslagen goed zijn! dat is een hele opluchting lijkt mij…
  Liefs Nathalie

  Like

 3. Hoogtepunt? Te moeilijk, haha. Ik had goede experimentele resultaten op mijn werk, heb voor het eerst een echte sollicitatiebrief gestuurd en zaterdag ook nog eens een hele leuke sportieve dag gehad met vrienden. Kan niet kiezen! 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.