Gewoon even kletsen

adsgGoeienavond! Ik zit lekker op de bank met een kop thee te luisteren naar de regen die op het dak van onze terrasoverkapping tikt. Een heerlijk rustgevend geluid, ik zou zo in slaap kunnen vallen. Ook omdat ik best wel moe ben hoor, ik zoek zo lekker mijn bed op.


Ik ben naar de kapper geweest van de week, en ik heb er zowaar weer een behoorlijk stukje af laten knippen. Of behoorlijk voor mijn doen dan, een centimeter of zeven is het denk ik. Ik was er opeens klaar mee, die groeipogingen. De vorige keer dat het, min of meer uit noodzaak, op deze lengte hing was me dat eigenlijk heel goed bevallen, maar daarna kriebelde het toch om weer voor heel lang haar te gaan. Maar nu niet meer, ik besloot dat die lengte van toen me veel leuker stond. Minder pluis, minder sprieterig en veel voller, ik denk dat ik me er eindelijk bij neer heb gelegd dat mijn haar gewoon niet geschikt is om heel lang te worden. En ik ben er blij mee! Mijn kleurtje er weer in en ik mag weer even mee.
Vanmiddag heb ik een bestelling geplaatst bij de H&M. Het was eigenlijk niet mijn bedoeling, maar ja, die verrekte advertenties op Facebook he, het truitje wat ik zag was zo leuk. Dus hij belandde in mijn winkelmandje, leuk voor de herfst, en misschien zelfs wel voor de winter met een leuke sjaal. En als ik dan toch bezig ben, meteen maar een mooie zwarte broek erbij, die is overal mee te combineren en eigenlijk heb ik echt te weinig goede nette broeken. Geen sarcasme hier, echt niet. En een leuk shortje voor die hittegolf die ze voorspellen, maar acht euro, die kon ik dan ook niet laten liggen. Korte short, dat is trouwens een beetje dubbelop toch? Het stond er echt!
En ik heb weer orchideeën in huis! Lang niet gehad, want ze gaan altijd dood bij mij, het schijnen zulke makkelijke planten te zijn maar ik krijg het niet voor elkaar om ze weer tot leven te krijgen als ze eenmaal uitgebloeid zijn. Zo jammer! Maar ik kon het toch niet laten, ze zijn ook zo mooi. En deze waren zo goedkoop dat ik ze niet kon laten staan.
Oh, had ik al gezegd dat ik moe ben? Ik denk dat ik er maar mee ga stoppen voor vandaag. Ik wilde nog meer vertellen, maar ik weet niet meer wat. Dan was het vast niet belangrijk zei mijn moeder altijd. En dat zal ook wel. Want als het echt belangrijk was dan had ik het vast niet onderin een kletsblogje willen stoppen. Dus welterusten iedereen, fijn weekend alvast!

6 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Mijn moeder heeft op de bloemenveiling gewerkt ooit juist op de orchideeën afdeling, hahahaha laat ik je dit mee geven, en dan kun ook JIJ je orchidee proberen goed te houden, sommigen doen niets, maar wat velen niet weten is de lichte pot, dat wortels licht nodig hebben of dat ze normaal in bomen groeien en eigenlijk niet in pot horen…

    Bij deze, en dat shirtje, hahahaha ja zo gaat dat soms, heb ik zelfs last van zo nu en dan 😛

    En je haar, dat heb ik ook, nu word het niets meer als ik het net zo lang wil laten groeien als vroeger, plus dat ik het dan toch elke dag in een klem zet omdat ik er last van heb, hahahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.