5x Tasty recepten die ik zeker eens wil proberen

Ik hou van de Facebookpagina van Tasty. Als het moet kan ik me uren vermaken met filmpjes waarin versneld wordt afgespeeld hoe iets gemaakt wordt (is dat nou wat ze timelapse noemen eigenlijk? Oma weet het niet meer!). Ik ben dan ook regelmatig op de pagina te vinden en sla vaak dingen op om eens uit te proberen. Vandaag deel ik vijf filmpjes die ik zeker eens ga maken.

Healthy Cauliflower ‘potato’ salad
Deze salade lijkt me zo lekker. Ik hou echt van aardappelsalade bij bijvoorbeeld de barbecue, maar echt gezond is die natuurlijk niet. Deze is gemaakt met gezondere ingrediënten, waaronder bloemkool in plaats van aardappel, en lijkt me minstens net zo lekker.

Cheesy Chicken Balls
Het lijkt een beetje op bitterballen, maar dan met kip en kaas. Lijkt me heerlijk om een keer te maken.

Banana Chocolate Chip Muffins
Muffins! En nog best gezond ook, op basis van banaan en havermout. Deze wil ik ook zeker een keer proberen, ik gebruik mijn muffinvorm veel te weinig vind ik.

Cheesy French Pull Apart Bread
Dit soort dingen zie ik regelmatig voorbij komen en het lijkt me zo lekker om een keer op tafel te zetten op een verjaardag of ander feestje. Lekker, makkelijk en het kost niet zoveel tijd. Ik zou alleen zelf bieslook gebruiken in plaats van peterselie, maar dat is meer persoonlijke smaak, ik vind bieslook heerlijk en peterselie vind ik wel lekker maar al snel te aanwezig.

Parchment Baked Salmon 4 Ways
Ik ben gek op vis, maar vaak wat inspiratieloos om er zelf echt iets van te maken, dus meestal wordt het dan een standaard stukje vis bij de groenten en aardappelen. Deze manieren van zalm klaarmaken lijken me stuk voor stuk erg lekker, dus ik ga zeker een keer op deze manier zalm klaarmaken

Dat waren er al weer vijf, maar ik heb nog veel meer dingen opgeslagen dus er komt vast nog een deel twee. En drie. En verder. Ze zijn ook zo leuk vind ik, en ze laten zulke lekkere dingen zien.

Welke zou jij wel willen proberen?

9974


 

 

10 gedachtes over “5x Tasty recepten die ik zeker eens wil proberen

  1. Oh leuk! Dat brood vind ik echt een leuk idee en ik houd enorm van een goed stuk zalm dus best een plan om eens wat uit de oven te maken! Ik neig heel eigenwijs naar een combinatie van de laatste twee manieren 😉

    Like

  2. Wat een super leuk artikel dit. Ik heb helemaal hetzelfde ik zit ook altijd uren te kijken naar de filmpjes. Wel denk ik vaak waarom gaat het bij mij niet zo makkelijk. Haha! De cheeseballs en salmon 4 ways staan ook nog beide om mijn lijst. Let me know als je het gemaakt hebt want ik ben benieuwd!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.