Afgelopen week… #81: Vierdaagse, een inbreker en een uitbreker

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Het was een beetje een chaosweek, met de plaatsing van de terrasoverkapping, de Vierdaagse en ook gewoon omdat het toch vakantie was. We hebben gebarbecued, maakten lasagna, en verder was het eigenlijk vooral makkelijk eten.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag werd de terrasoverkapping geplaatst, daar waren we de hele dag wel zoet mee. In de avond gingen we nog even langs de kermis in Uden.
Dinsdag was de eerste dag van de Vierdaagse. Ik stond om drie uur op en drie kwartier later zat ik in de trein. Helaas liep het niet zo goed af als het begon. In de middag hebben we buiten opgeruimd en alles neergezet zoals we het wilden hebben.
Woensdag had ik een kater. We hebben de koelte opgezocht in het zwembad, en in de ochtend toen het nog niet zo warm was hebben we geschilderd. Ik heb een deel van de nacht buiten geslapen omdat het zo warm was in de slaapkamer en zo ontdekte ik dat het ook heerlijk slaapt onder de overkapping. Ik ben er blij mee. Wel vond ik toen ik voor de tweede keer wakker werd een uitbreker. De konijnen stonden binnen vanwege de warmte en één was ontsnapt en liep vrolijk hooi naar binnen te brengen, waarschijnlijk om het huis te versieren ofzo.

img_6087
Donderdag was een klusdagje, niet heel bijzonder, maar wel warm.
Vrijdag vonden we in plaats van een uitbreker een inbreker: een slak had de weg naar binnen gevonden. We deden overdag niet veel en in de avond gingen we even naar de Tilburgse kermis, waar we zaterdag ook nog even gingen kijken.

Afgelopen week in stappen
91.002.

Afgelopen week werd ik blij van
Alle lieve reacties die ik kreeg, zwemmen, de nieuwe terrasoverkapping, gezelligheid, leuke mensen ontmoeten.

Afgelopen week in sport
Dinsdag liep ik een stukje, woensdag ging ik zwemmen en verder heb ik niet zoveel gedaan. In het weekend ben ik weer begonnen met de losse oefeningen.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las het eerste deel van ‘De Selectie’ van Kiera Cass uit, en las meteen daarna deel twee, drie en drie en een half. Inmiddels ben ik begonnen in deel vier.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik liet mijn goodiebag zien, schreef een verslag van de eerste vierdaagsedag, liet weten hoe het de dag daarna ging en ik liet onze terrasoverkapping zien.

Een gedachte over “Afgelopen week… #81: Vierdaagse, een inbreker en een uitbreker

  1. Ik blijf het knap vinden dat je er überhaupt aan begonnen bent, die vierdaagse, ik heb het helemaal op tv gevolgd en de cijfers waren niet mis, van uitvallers of zij die het net niet gehaald hebben, dus ik denk…. way to go!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.