Afgelopen week… #73

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
Maandagavond aten we in een wegrestaurant, ik had een biefstukje met gebakken champignons, salade en aardappeltjes. Ik at een lekker visje en veel salade op mijn werk, en ze hadden ook weer een keer de lekkere (maar niet zo gezonde) kaassoep. Een keertje moet kunnen. Verder aten we onder andere lekkere champingonschotel en macaroni.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag bezochten we de Vakbeurs voor Uiterlijke Verzorging, dat was weer een gezellige en interessante dag, en natuurlijk kwam ik weer eens thuis met meer dingen dan ik van plan was om aan te schaffen. En ik won nog twee leuke pakketjes met een loting.
Dinsdag, donderdag en vrijdag was ik weer lekker aan het werk. Het was helaas wel druk, maar dan gaat de tijd ook lekker snel. Ook kreeg ik te horen dat ik sowieso nog tot en met augustus op mijn plekje kan blijven zitten.
Ik ontdekte een heuse boekenboom, ik was er al heel vaak langs gereden maar had hem nog nooit eerder gezien. Een minibieb in de vorm van een boom. Jammer dat er  niet echt boeiende boeken in stonden, maar het idee was al leuk.
Woensdag gingen we (alweer? Ja echt!) een dagje naar de sauna. We hadden nog bonnen voor gratis entree, en die verliepen bijna. Dus dan moet je wel, heel vervelend toch?
Gisteren heb ik lekker geschminkt, het zou heel slecht weer worden maar eigenlijk is het de hele dag mooi geweest, pas aan het eind viel er een buitje.

img_5813

Afgelopen week in stappen:
64.387

Afgelopen week werd ik blij van:
Een leuk nieuwtje, mooi weer, een leuke beursdag, blije kinderen, vrolijk springende konijnen, lekker wandelen.

Afgelopen week in sport:
Derbytraining natuurlijk, en ik heb lekker gewandeld. Verder mijn normale losse oefeningen.

Afgelopen week las ik:
Ik las ‘Stad van Verloren Zielen’ uit en ook het laatste deel, ‘Stad van Hemelse Vlammen’. En ik begon in ‘Houvast’ van Linda Jansma.

Afgelopen week schreef ik:
Het was een slechte blogweek, ik vulde de Sporty Girl tag in, schreef een recensie over de Kronieken van de Onderwereld en voegde de letter U toe aan mijn persoonlijke alfabet.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #73

  1. Ik loop wat achter, en dit keer is het overzicht wel even fijn, hahaha al staan ze ook nog allemaal in mijn mail ergens.

    Leuk van die beurs, hoe staat het eigenlijk met het opstarten van je eigen salon?

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.