Mijn persoonlijke alfabet: U

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter U aan de beurt.

Uitsteller – Ja, dat is wel een zwak punt van me, ik ben echt een uitsteller. Vervelende klusjes, dingen waar ik geen zin in heb, mijn huiswerk vroeger, ik stel het maar al te graag zo lang mogelijk uit. Gelukkig lijdt het resultaat er meestal niet onder, over het algemeen kan ik prima presteren onder druk.

Uit eten gaan – Ik vind het heerlijk om uit eten te gaan. We doen het niet vaak, maar dan blijft het ook bijzonder.

Uitpakken – Wie houdt er niet van cadeautjes uitpakken? Ik heb zelfs wel eens een bestelling voor mezelf laten inpakken.

Uitdagingen – Daar hou ik wel van, de meeste ga ik niet uit de weg.

 

7 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: U

  1. Alle vier kun je ze ook net zo invullen voor mij, en dat uitstellen, ik weet het niet, het is dan net of ik het beter kan en het ook beter lukt als ik het op een laatste moment doe, ja ook mijn huiswerk vroeger, hahaha

    X

    Like

  2. Uitstellen… oeps herkenbaar! Hoe meer tijd ik voor iets heb, hoe langer ik het uitstel. Tenzij ik het heel leuk vind, dan doe ik het ineens wel snel. En Uitpakken… ik word er vaak een beetje nerveus van, omdat ik liever cadeautjes geef dan ontvang. Ik voel me dan bezwaard of zoiets. Cadeautjes aan mijzelf geven gaat me beter af 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.