Afgelopen week… #71

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
Ik kocht asperges in Duitsland, en ze waren heerlijk. Ik hou van asperges, maar ik vind ze ook erg duur, in Duitsland viel dat reuze mee. Verder aten we onder andere spinazie, champignonschotel en omelet. Op het werk had ik lekkere salades en iedere dag een ander soepje.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag was een beetje een rommeldagje. Niets bijzonders, voornamelijk een beetje opruimen en schoonmaken in huis en bijkomen van het weekend.
Dinsdag, donderdag en vrijdag was ik zoals altijd aan het werk. Helaas mis ik alle feestdagen, aangezien woensdag en maandag mijn normale vrije dagen zijn. Behalve Hemelvaartsdag geen extra dagen vrij dus.
Woensdag besloten we lekker te gaan ontspannen in de sauna. Ik had nog een Groupon voor Thermen Holiday in Schiedam. Een heel mooi complex, maar omdat het best ver is en ze niet zo vaak aanbiedingen hebben komen we er niet vaak. Maar het was weer heerlijk als altijd, we hebben genoten.
Donderdagavond heb ik een bellypaint gemaakt op een babyshower. Zaterdag heb ik geschminkt op een jaarmarkt, maar helaas was het weer niet zo geweldig. Zo jammer dat het warme weer voorbij is.

img_5770

Afgelopen week in stappen:
54298

Afgelopen week werd ik blij van:
Een dag genieten, nog even lekker weer, wandelen, een leuk berichtje wat ik kreeg, klaprozen in de tuin.

Afgelopen week in sport:
Twee avonden derbytraining, lekker wandelen en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik:
Ik las ‘Zonder Lisa’ uit en ook ‘Fluister’ en ‘Voor altijd’ van Maggie Stiefvater las ik uit. Ik begon in ‘Stad van Beenderen’ van Cassandra Clare.

Afgelopen week schreef ik:
Ik maakte een verslag van Wings For Life, schreef nog een deel van mijn persoonlijke alfabet, deelde een probleem met dikke voeten en ik schreef een recensie van ‘Zonder Lisa’.

 

3 gedachtes over “Afgelopen week… #71

  1. Ergens kan ik me er helemaal helemaal (nog) geen voorstellen bij maken, maar iets zegt me dat ik dat best een fijn gevoel zou vinden: iemand die een buikschildering zou maken op mijn buik. Vroeger op de basisschool en middelbare school, vond ik het ook heerlijk als iemand op mijn hand tekende met van die pastel- en metallic kleurige gelpennen (ken je die nog?).
    Maar misschien ben ik wel gewoon een beetje gek. Hahaha!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.