Bigfoot bestaat echt!

img_5752-1Afgelopen dagen hebben we ontzettend mooi weer gehad, heerlijke temperaturen, ik hou ervan. Maar hoe gek ik ook ben op het heerlijke weer, het heeft een kleine bijkomstigheid waar ik minder op zit te wachten.

Het begon zondag al, na Wings For Life. Of eigenlijk al wel iets eerder, maar wat de experts ook beweren over bewegen en dat dit zou helpen, ik zweer je, bij mij wordt het alleen maar erger als ik gesport heb.
Wat is er dan aan de hand? Nou, zodra het buiten lekker warm begint te worden begint mijn lijf met het vasthouden van vocht. En dat zie je vooral terug in dikke enkels en voeten, heel vervelend. Ja, die voet op de foto is van mij. En dat is behoorlijk lastig.
Overdag kan ik ze nog wel in een schoen stoppen, strakke laarzen draag ik toch niet met zulk weer. Ook in mijn hardloopschoenen hebben ze nog wel de ruimte. Maar mijn skates gaven toch meer problemen, helaas. Aangezien het tijdens en na het sporten erger wordt begonnen mijn tenen halverwege de training een beetje te tintelen.
Naar aanleiding van een tip die ik kreeg heb ik vanavond citroenwater gedronken tijdens het sporten, en ik ga me eens laten informeren over compressiekousen, wie weet is dat een optie.
Maar wie de gouden tip voor me heeft krijgt mijn eeuwige dank. Want ik ben er intussen goed klaar mee. Het is lastig, het ziet er niet uit, en de druk die het geeft is pijnlijk. En nee, stoppen met sporten tot de zomer voorbij is is geen gouden tip. Zou ook niet helpen vrees ik, want ook zonder sporten groeit hij goed. Wie helpt me af te rekenen met Bigfoot?

7 gedachtes over “Bigfoot bestaat echt!

  1. Dit probleem heb ik ook, en het is inderdaad heel erg vervelend. Ik slaap sinds vorig jaar zomer met mijn benen iets omhoog. Ik heb 2 oude kussens onder het voeteneinde van mijn gelegd, zodat mijn onderbenen iets hoger liggen. Dit helpt bij mij. Niet 100%, maar wel een beetje en alle beetjes helpen. Compressiekousen wil ik misschien ook uitproberen. Verder vochtafdrijvende producten eten, zoals bleekselderij. Sterkte ermee!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.